Libnet.ro
UNICEF

05:00

De ce vaccinul de la AstraZeneca e bun acum si pentru persoane peste 65 de ani si impotriva noilor tulpini

Adevărul Adevărul,
De ce vaccinul de la AstraZeneca e bun acum si pentru persoane peste 65 de ani si impotriva noilor tulpini

Organizatia Mondiala a Sanatatii, OMS, a recomandat vaccinul produs de compania AstraZeneca si pentru persoanele peste 65 de ani, scrie BBC. Totodata, acesta ar fi eficient si impotriva noilor variante de tulpini aparute pana acum. continuă pe Adevărul

Vaccinul AstraZeneca poate fi administrat si pentru persoanele peste 65 de ani (experti OMS) UPDATE

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca poate fi administrat si pentru persoanele peste 65 de ani, a precizat miercuri comitetul de experti pentru vaccinuri al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citat de AFP.

Vaccinul AstraZeneca eficace doar pentru anumiti oameni. Anuntul lui Alexandru Rafila

Cursa contra cronometru in gasirea unui vaccin anti-covid a adus in fata opiniei publice si compania AstraZeneca. Compania farma, in colaborare cu Universitatea Oxford, a reusit sa produca un vaccin. Vaccinul Astrazeneca folosea o cu totul alta tehnologie de productie, in comparatie cu Pfizer si Moderna. Datele arata ca vacciul are o eficacitatea de 70%.

OMS: Vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZeneca poate fi administrat si persoanelor de peste 65 de ani

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sustine ca vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania AstraZeneca in colaborare cu Universitate Oxford poate fi administrat si persoanelor cu varste de peste 65 de.

inca un minus important al vaccinului AstraZeneca, depistat acum, inainte ca 800.000 de doze sa vina la noi

Vaccinul AstraZeneca oricum nu era lider in piata la capitolul eficienta impotriva infectarii cu Sars-CoV-2. Acum, a fost identificata inca o problema cu el. Oficialii companiei britanice.

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Bataie la programarile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. 5,5 romani s-au programat in fiecare secunda

Autoritatile sanitare au dat liber la vaccinarea cu aproximativ 200. 000 de doze de ser AstraZeneca, iar romanii s-au programat in ritm alert: 20. 000 de persoane pe ora.

Singura veste buna despre vaccinul AstraZeneca: OMS incearca sa linisteasca spiritele

Statistic, vaccinul de la AstraZeneca are cea mai mica rata de succes atat in prevenirea imbolnavirilor cu o forma grava de coronavirus, cat si a infectarii in general, comparativ cu.

S-a dat startul programarilor pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Cate locuri sunt disponibile zilnic

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. Cei care isi dor.

Au inceput programarile pentru vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca 10.800 de sloturi pe zi, disponibile in 180 de cabinete din Romania

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in cele 180 de cabinete din toata tara sunt disponibile 10. 800 de sloturizi.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )