Libnet.ro
UNICEF

19:31

Vaccinul pentru noul virus, tot mai aproape: China incepe testele pe oameni

Playtech Playtech,
Vaccinul pentru noul virus, tot mai aproape: China incepe testele pe oameni

China primeste aprobarea pentru a incepe primele teste pe oameni pentru un vaccin care ne-ar putea scoate din pandemia cu care ne confruntam. CompaniaCanSino Biologics Inc. a primit aprobarea de. continuă pe Playtech

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, tot mai aproape de cursa finala cu Donald Trump

Dupa trei noi victorii impotriva lui Bernie Sanders, Joe Biden isi consolideaza statutul de favorit pentru obtinerea investiturii Partidului Democrat in vederea intrarii in cursa finala pentru Casa Alba.

Mossad a adus in Israel 100.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, intr-o singura noapte, si vor sa livreze pana la 4 milioane. Totusi, ce a fost in neregula cu prima transa

Mossad, agentia israeliana de spionaj, a livrat in laboratoarele din Israel100. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, ce au fost aduse din strainatate intr-o operatiune nocturna, anunta.

Coronavirus - Ministerul de Externe: Turistii romani sa revina urgent in tara Pe masura ce tot mai multe state inaspresc restrictiile la frontiera, se reduc solutiile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atrage atentia ca, pe masura ce autoritatile tot mai multor state inaspresc masurile restrictive de tranzit al frontierelor din cauza pandemiei de coronavirus, capacitatea de actiune a autoritatilor romane se reduce in consecinta, afectand substantial posibilitatile de gasire a unor solutii reale pentru revenirea in tara a romanilor din strainatate. MAE reinnoieste apelurile privind evitarea calatoriilor care nu sunt esentiale si ca turistii sau cetatenii romani aflati temporar in strainatate sa revina de urgenta in tara.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Nelu Tataru: Numarul contactilor ofiterului MAI diagnosticat cu noul virus, dupa ce a mintit ca a fost plecat din tara, depaseste 120

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat luni ca peste 30 de persoane au fost infectate din cauza fostului ofiter MAI, Lupu Nelu, internat la Spitalul Dimitrie Gerota si ca numarul contactilor acestuia depaseste 120.

Dar daca noul virus e aici pentru a ramane pe termen lung?

Intr-o conferinta tinuta duminica de oficiali ai Goldman Sachs pentru 1. 500 de clienti alesi pe spranceana, analistii celebrei banci de investitii avertizeaza ca virusul va avea o viata lunga si ca jumatate din populatia Statelor Unite va fi infectata la un moment dat.

Exemplul de autoizolare dat de o tanara fugita din Anglia de dorul familiei: Nu-i pot vedea doua saptamani, dar macar sunt mai aproape

O tanara romanca stabilita in Anglia s-a intors luni, 16 martie, in Romania. Tanara a declarat ca a venit de teama ca, odata cu adancirea crizei, nu-si va mai putea vedea familia prea curand. Dupa ce a ajuns in tara, tanara s-a izolat, pentru 14 zile, intr-un apartament in care locuieste singura.

Senatorul Chitac, in stare tot mai grava

Starea de sanatate a senatorului Vergil Chitac s-a inrautatit in ultimele ore. in timp ce medicii cauta solutii ca pacientul sa fie mutat de la Spitalul de Boli Infectioase la cel de Urgenta din Constanta, pe numele lui procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Cazinoul Live Betano, mai aproape de tine. Acum si cu mesele Evolution!

Cazinoul Betano ramane pe trendul ascendent din ultimele luni, se afla intr-o continua expansiune, iar experienta devine cu adevarat totala. Mesele Evolution, unele dintre cele mai apreciate in lumea cazinoului online, sunt deschise pe Betano incepand de joi si te asteapta alaturi de cele peste 500 de sloturi pe care le ai la dispozitie pe platforma noastra! .

Fostul premier italian Silvio Berlusconi si-a parasit iubita de 34 de ani pentru o femeie mult mai tanara

La 83 de ani, fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost surprins in preajma unei femei mai mici cu 53 de ani decat el. Se pare ca nici varsta inaintata si nici epidemia de coronavirus nu-l pot tine departe de escapadele amoroase! Fostul premier italian Silvio Berlusconi si-a parasit iubita de 34 de ani Celebru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )