Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor din UE

Personal, vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor Uniunii Europene, a declarat presedintele republicii, Nicolae Timofti, intr-un interviu acordat Moldpres cu ocazia a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Timofti: Viitorul Republicii Moldova este numai in familia tarilor din UE

Personal, vad viitorul Republicii Moldova numai in familia tarilor Uniunii Europene, a declarat presedintele republicii, Nicolae Timofti, intr-un interviu acordat Moldpres cu ocazia a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova.

Delegatie a CJD, la aniversarea a 25 de ani de la proclamarea Independentei Republicii Moldova

La invitatia Presedintelui Consiliului Raional Ialoveni, Anatolie Dimitriu, o delegatie a Consiliului Judetean Dambovita participa in perioada 26 - 28 august 2016 la festivitatile prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la proclamarea Independentei Republicii Moldova.

VIDEO Socialistii cer Curtii Constitutionale retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Reprezentantii PSRM au depus vineri, 26 august, o contestatie la Curtea Constitutionala prin care cer sa fie verificata legalitatea privind acordarea cetateniei Republicii Moldova fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Romania este hotarata sa sprijine proiectele de imbunatatirea a vietii cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independentei Republicii Moldova, in care afirma hotararea ferma privind sprijinirea proiectelor pentru imbunatatirea vietii cetatenilor din aceasta tara si ''implinirea destinului lor european ''.

Romania reafirma sprijinul sau pentru parcursul european al Republicii Moldova

Romania reafirma sprijinul sau plenar pentru parcursul european al Republicii Moldova si pentru procesul de reforme democratice si de modernizare a statului, in consens cu asteptarile cetatenilor tarii vecine, se arata intr-un comunicat transmis sambata AGERPRES de Ministerul Afacerilor Externe.

Romania reafirma sprijinul sau pentru parcursul european al Republicii Moldova

Romania reafirma sprijinul sau plenar pentru parcursul european al Republicii Moldova si pentru procesul de reforme democratice si de modernizare a statului, in consens cu asteptarile cetatenilor tarii vecine, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Ministerul Economiei: Transgaz a semnat cu Vestmoldtransgaz, compania petroliera de stat a Republicii Moldova, un acord de colaborare

Transgaz si Vestmoldtransgaz, compania petroliera de stat a Republicii Moldova au semnat astazi, la Chisinau, un Acord de colaborare in domeniul interconectarii de gaze naturale, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Evenimentul a avut loc in cadrul sedintei grupului moldo-roman in domeniul energiei pentru realizarea proiectelor necesare interconectarii retelelor de gaze naturale si energie electrica dintre cele doua state.

25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova. Evenimentele de sambata, umbrite de iminenta protestelor

Republica Moldova marcheaza sambata, 27 august, 25 de ani de la proclamarea independentei. in Chisinau are loc o ampla parada militara, insa sunt anuntate si proteste.

FOTO VIDEO 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova. Evenimentele de sambata, umbrite de proteste

Republica Moldova marcheaza sambata, 27 august, 25 de ani de la proclamarea independentei. in Chisinau aa avut loc o ampla parada militara, insa Piata Marii Adunari Nationale a fost luata cu asalt si de cateva sute de protestatari, in frunte cu Renato Usatii.

Romania a oferit Republicii Moldova prima transa din imprumutul de 150 de milioane de euro

Premierul Pavel Filip a anuntat, in deschiderea sedintei de miercuri a Guvernului, ca prima transa, de 60 de milioane de euro, din creditul de 150 de milioane de euro acordat de Romania, a ajuns la Chisinau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )