Libnet.ro
UNICEF

09:30

Valcea: Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica din curtea scolii. Primarul: A fost un act de teribilism

B1 B1,
Valcea: Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica din curtea scolii. Primarul: A fost un act de teribilism

Un elev de 14 ani, de la o scoala din comuna valceana Alunu, a murit, vineri, dupa ce a cazut intr-o fosa septica goala de beton, din curtea institutiei de invatamant. Baiatul a iesit in pauza in. continuă pe B1

Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii

Un elev in varsta de 14 ani a murit in aceasta dimineata, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii din comuna Alunu, judetul Valcea.

Valcea. Elev de 14 ani, mort dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii

Un elev de 14 ani de la o scoala din judetul Valcea a murit, vineri, dupa ce a alunecat in fosa septica. Tragedia s-a intamplat vineri dimineata. Politia si Inspectoratul Scolar au demarat o ancheta.

Valcea: Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica din curtea scolii. Primarul: A fost un act de teribilism (VIDEO)

Un elev de 14 ani, de la o scoala din comuna valceana Alunu, a murit, vineri, dupa ce a cazut intr-o fosa septica goala de beton, din curtea institutiei de invatamant. Baiatul a iesit in pauza in.

Tragedie in Valcea: Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii

Un elev in varsta de 14 ani, de la o scoala din localitatea valceana Alunu, a murit, vineri la pranz, dupa ce, intr-o pauza, a cazut intr-o fosa septica goala de beton, din curtea institutiei de.

Un barbat de 30 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe un bloc din Ploiesti

Un barbat de aproximativ 30 de ani s-a aruncat miercuri de pe un bloc cu 10 etaje din Ploiesti, in zona Caraiman. A murit la impacul cu solul.

Prostitutie la 14 ani: trei minore au fost prinse de politisti in timp ce isi racolau clientii pe marginea DN 7

Trei adolescente de 14 ani fiecare au fost depistate de politisti pe marginea Drumului National 7 Deva Sibiu, in timp ce practicau prostitutia. Cele trei minore au fost aduse intr-un centru de primire in regim de urgenta din Deva.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )