Libnet.ro
UNICEF

08:00

Valcov: Avem doua nume pentru posturile libere din CA-ul Loteriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valcov: Avem doua nume pentru posturile libere din CA-ul Loteriei

Conducerea MFP a facut cinci propuneri pentru ocuparea celor trei posturi libere din Consiliul de Administratie al Loteriei Romane, potrivit ministrului de resort Darius Valcov, care a spus, astazi intr-o conferinta de presa, ca doar doi dintre cei cinci au acceptat propunerea sa ocupe respectivele functii. continuă pe Ziarul Bursa

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate, pentru prima oara din decembrie 2005

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate pentru prima oara din decembrie 2005 pana in prezent, in conditiile in care au sporit speculatiile privind luarea de noi masuri de stimulare a economiei de catre BCE, pe fondul unor rezultate sub.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, .

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, transmite Bloomberg.

Valcov vrea CONT UNIC pentru plata amenzilor

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a anuntat, joi, ca plata amenzilor contraventionale va fi centralizata si se va face intr-un cont unic, urmand sa fie realizata o baza comuna cu Ministerul de Interne.

ANAF: Nu avem instrumente legale pentru administrarea imobilelor confiscate de la Voiculescu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) sustine ca nu dispune de instrumente legale pentru administrarea imobilelor lui Dan Voiculescu, ce au fost confiscate in dosarul ICA.

Amenzi pentru taierile ilegale din Parcul National Retezat

Doua dintre firmele care exploateaza masa lemnoasa in Parcul National Retezat, zona Rau de Ses, au fost amendate pentru taieri ilegale si avize de transport neconforme in urma controalelor autoritatilor de mediu.

UPDATE Ziaristul Octavian Hoandra a gasit vinovatii pentru atentatul terorist din Paris - jurnalistii francezi: Trebuie sa stii pana unde poate fi intinsa mistocareala / Ion Cristoiu: Ce treaba am eu sa imi bat joc de un simbol al unei alte religii

Un ziarist clujean, Octavian Hoandra, considera ca jurnalistii saptamanalului francez Charlie Hebdo sunt responsabili pentru atenatul terorist in care si-au pierdut viata 12 oameni.

Masura speciala luata pentru elevii UNGURI din Romania. Trebuie sa promoveze Bacalaureatul

Liceenii maghiari din Romania vor face meditatii gratuite la Limba romana, pentru a promova examenul de Bacalaureat. Institutul de Cercetari in Strategii Nationale de la Budapesta, condus de primarul orasului.

Adriana Saftoiu: Colaborarea dintre Iohannis si Ponta, buna pentru sanatatea politica din Romania

Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al fostului PDL, a afirmat, duminica seara, ca noua colaborare dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta este buna penturu sanatatea politica din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )