Libnet.ro
UNICEF

17:30

Valcov: Comisia Rosia Montana intentioneaza sa termine lucrarile miercuri seara

Antena3 Antena3,
Valcov: Comisia Rosia Montana intentioneaza sa termine lucrarile miercuri seara

Comisia Rosia Montana intentioneaza sa termine lucrarile miercuri seara pentru ca foarte multi membri lucreaza in teritoriu joi si vineri, a declarat presedintele comisiei, Darius Valcov. Am trecut de. continuă pe Antena3

Valcov: Comisia Rosia Montana ajunge azi la o concluzie, daca se pastreaza cvorumul. Unii membri au plecat sa rezolve probleme personale

Presedintele Comisiei privind proiectul Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat miercuri seara ca lucrarile forului sunt departe de a se fi incheiat. intrebat daca votul final va fi dat in aceasta seara, social-democratul a declarat ca spera sa fie intrunit cvorumul necesar, intrucat mai multi membri ai comisiei au plecat sa rezolve probleme personale.

Comisia Rosia Montana, aproape de o noua amanare. Valcov: Unii membri au plecat sa rezolve probleme personale

Presedintele Comisiei privind proiectul Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat miercuri seara ca lucrarile forului sunt departe de a se fi incheiat. intrebat daca votul final va fi dat in aceasta seara, social-democratul a declarat ca spera sa fie intrunit cvorumul necesar, intrucat mai multi membri ai comisiei au plecat sa rezolve probleme personale.

UPDATE. Lucrarile Comisiei Rosia Montana, suspendate.

UPDATE: Lucrarile Comisiei Rosia Montana au fost suspendate, din lipsa de cvorum, transmite Digi 24. --- Presedintele Comisiei Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat ca membrii sai vor sa incheie miercuri seara lucrarile. Totusi, surse citate de Agerpres sustin ca lucrarile se vor prelungi si in zilele urmatoare. Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului raportul va avea trei parti - n. r. Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu .

Cristina Pocora (PNL): Proiectul privind Rosia Montana trebuie respins in Parlament

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, membru in Comisia speciala privind Rosia Montana, a declarat, astazi, ca votul liberalilor va fi pentru respingerea proiectului de lege transmis de Guvern.

Purtatorul de cuvant al Guvernul: In sedinta de astazi s-a discutat despre transferul Minvest Rosia Montana inapoi la ministerul Economiei. Nu a fost luata nicio decizie

Guvernul a discutat in sedinta de miercuri proiectul prin care Societatea Minvest Rosia Montana ar urma sa fie transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova PSD), inapoi la Ministerul Economiei PNL), a afirmat purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada. Intrebat ce s-a discutat, Palada a spus ca s-a discutat ca se va discuta intr-o alta sedinta. Astfel, nu a fost luata nicio decizie deocamdata.

Minvest Rosia Montana, transferata la Ministerul Economiei

Compania Minvest Rosia Montana, rezultata din divizarea recenta a societatii de stat Minvest Deva care detine pachetul de actiuni de 19,31% din proiectul aurifer de la Rosia Montana) a intrat, din nou, intr-o zona a marilor mistere, dupa ce, potrivit unor surse din presa, ar ajunge sa fie subordonata Ministerului Economiei. ---- * Update 11:24 Surse: PSD vrea sa inchida gura PNL cu proiectul Rosia Montana PSD si PNL ar negocia, intens, soarta proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana, surse parlamentare sustinand ca este foarte posibil ca proiectul sa se reintoarca la liberali.

Societatea Minvest Rosia Montana, transferata la Economie.

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern ca sa se ocupe de proiectul Rosia Montana, va fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, transmite Mediafax. La finele lunii aprilie, Guvernul a decis, prin hotarare, infiintarea unei noi companii care sa se ocupe exclusiv de proiectul Rosia Montana si care sa functioneze doar in subordinea ministrului delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan .

Minvest Rosia Montana, transferata la Ministerul Economiei

Compania Minvest Rosia Montana, rezultata din divizarea recenta a societatii de stat Minvest Deva care detine pachetul de actiuni de 19,31% din proiectul aurifer de la Rosia Montana) a intrat, din nou, intr-o zona a marilor mistere, dupa ce, potrivit unor surse din presa, ar ajunge sa fie subordonata Ministerului Economiei.

Guvernul va transfera Minvest Rosia Montana din nou la Economie. Dan Sova si-a incheiat misiunea

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, va fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema.

Guvernul vrea sa transfere Minvest Rosia Montana din nou la ministerul Economiei, condus de PNL. Dan Sova si-a incheiat misiunea

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, ar putea fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova PSD), la Ministerul Economiei PNL), considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, scrie Mediafax, care citeaza un proiect de act normativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )