Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dr. Valeriu Gheorghita: Vaccinarea populatiei, la inceputul lunii aprilie. Este un termen realist

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita: Vaccinarea populatiei, la inceputul lunii aprilie. Este un termen realist

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a declarat intr-o conferinta de presa, sustinuta marti la Palatul Victoria. , ca se asteapta ca din luna aprilie sa inceapa vaccinarea populatiei generale. continuă pe Antena3

Valeriu Gheorghita: Orizontul de timp pentru vaccinarea anti-COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie

Orizontul de timp pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

VALERIU GHEORGHITA: Intentionez ca dupa jumatatea lunii ianuarie sa incepem vaccinarea pentru etapa a 2-a

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid 19 a declarat, ieri, ca intentioneaza ca etapa a II-a a vaccinarii sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie, cu persoanele cele mai vulnerabile.

Valeriu Gheorghita: Etapa a III-a de vaccinare incepe in luna aprilie. Varstnicii vor fi vaccinati la finalul acestei luni VIDEO

A doua transa importanta de vaccinuri anti-COVID, de 150. 000 de doze, urmeaza sa vina maine, 6 ianuarie in Romania, urmand ca in toata luna ianuarie tara noastra sa primeasca 600. 000 de vaccinuri, a anuntat, intr-o conferinta de presa, dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare. Tot luna acesta va incepe si etapa a doua de vaccinare, iar in aprilie se va da starutul vaccinarii populatiei generale.

Valeriu Gheorghita: De luni, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare. Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat sambata seara ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romania si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. Ne creeaza posibilitatea cat se poate de reala ca, din a doua jumatate a lunii ianuarie, sa incepem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, a spus el.

Valeriu Gheorghita, dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19: Stiinta a triumfat. Vaccinarea reprezinta masura corecta, sigura, eficienta si rapida prin care putem impreuna sa revenim la normalitate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marti dimineata, dupa ce a fost vaccinat, ca acest moment este o dovada ca stiinta a triumfat si.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )