Libnet.ro
UNICEF

21:30

Valeriu Zgonea, file de poveste. Episodul Zorro

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea, file de poveste. Episodul Zorro

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu se dezminte. De data aceasta, el socheaza cu o poza pusa pe pagina oficiala de Facebook in care se compara cu Zorro. E important sa facem. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea, de la Mihai Viteazul la Zorro: E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista! (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat marti pe Facebook, un mesaj in care le multumeste sustinatorilor sai. Alaturi de mesajul adresat prietenilor virtuali, Zgonea a adaugat o.

Liviu Dragnea, ironic la mesajele lui Valeriu Zgonea: A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Trecand prin antilope, el a fost tot timpul la un bal mascat (VIDEO)

Scena politicadin Romania, mai ceva ca un bal mascat. Cea mai nouaaparitie este Zorro, alias Valeriu Zgonea. Asa s-a prezentat fostul lider PSD pe Facebook. in timp ce colegii se chinuie.

Valeriu Zgonea sustine solidaritatea in politica: Doua partide mari sunt obligate sa se gandeasca ca romanii vor trai si pana in noiembrie, cand vor castiga alegerile (VIDEO)

Dupa ce a postat pe Facebook o poza in care apare cu o masca de Zorro, Valeriu Zgonea a oferit cateva declaratii la Palatul Parlamentului, acolo nu a spus nimic despre postarea sa, dar a vorbit despre.

Presedintele CCR spune ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Cosntitutionale Augustin Zegrean spune ca, potrivit regulamentului, Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Zegrean arata ca regulamentul stipuleaza ca doar grupul care l-a propus il poate revoca si ca nu are importanta daca este sau nu membru al grupului respectiv.

Valeriu Zgonea poate fi revocat din functie

Nimic nu-i poate impiedica pe social-democrati sa-l inlature pe Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deptatilor, daca asta doresc, a declarat presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, potrivit Digi 24.

Zegrean: PSD il poate revoca pe Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a aratat ca PSD poate sa-l debarce pe Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor, chiar daca a fost exlclus din PSD.

Liderii PSD invata gramatica doar ca sa-l schimbe pe Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea vrea sa schimbe timpul unui verb din Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-l putea revoca pe Valeriu Zgonea. Liderii PSD a mai umblat la Regulament si in urma cu un an, insa atunci nu s-au gandit ca Zgonea se va ridica impotriva partidului.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis si Valeriu Zgonea. Ce a transmis liderul PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat critici dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si a lui Valeriu Zgonea. Pe liderul social-democratilor il deranjeaza ca seful statului. nu a vrut sa se asocieze cu PSD.

PSD pregateste strategia pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

PSD va face luni o noua incercare de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Surse PSD sustin ca de data aceasta, liderii de grupuri parlamentare ai UNPR si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )