Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea, relatii foarte proaste cu fiul sau. Fostul PSD-ist se dezice de Dragos Zgonea: Nu locuiesc cu el si daca a gresit cu ceva, sa plateasca

B1 B1,
Valeriu Zgonea, relatii foarte proaste cu fiul sau. Fostul PSD-ist se dezice de Dragos Zgonea: Nu locuiesc cu el si daca a gresit cu ceva, sa plateasca

Valeriu Zgonea si fiul sau nu sunt in relatii prea bune. Se pare ca fiul fostului PSD-ist, Dragos Zgonea, s-a batut cu un alt tanar, iar procurorii care au anchetat cazul au inchis dosarul. continuă pe B1

Valeriu Zgonea contesta cererea de revocare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Pe ce se bazeaza

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a contestat decizia grupului parlamentar al PSD, for care a demarat procedura de revocare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, aratand ca, odata cu excluderea din partid, nu mai este membru in grupul parlamentar al PSD. Legea spune ca presedintele Camerei Deputatilor poate fi schimbat inainte de expirarea mandatului numai la propunerea grupului din care face parte.

Valeriu Zgonea: Sunt colegi din PSD suparati pe anticoruptie, pe altii ii supara legislatia penala sau rutiera

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca in cadrul sedintelor PDS au fost discutate si nemultumiri ale unor colegi fata de legislatia penala sau rutiera. in.

PSD a demarat procedura de inlocuire a lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor

Grupul deputatilor PSD a decis, marti, in unanimitate, demararea procedurilor de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

Deputatii social-democrati i-au retras sprijinul lui Valeriu Zgonea

Deputatii social-democrati au hotarat sa-i retraga sprijinul lui Valeriu Zgonea, informeaza B1 TV. Astfel, la urmatoarea sedinta a Biroului Permanent va fi depusa o solicitare pentru.

inca o lovitura pentru Valeriu Zgonea. Grupul PSD cere revocarea lui de la sefia Camerei Deputatilor

Grupul PSD cere revocarea lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor. Deputatii PSD au decis marti, intr-o sedinta de grup parlamentar, sa solicite oficial revocarea din functia de presedinte.

Valeriu Zgonea cere explicatii oficiale privind excluderea sa din PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca asteapta sa primeasca un document de la conducerea PSD, care sa explice cum poate fi sanctionata libertatea de expresie in 2016 intr-un partid democratic in Romania.

Valeriu Zgonea contesta excluderea din PSD

Valeriu Zgonea contesta excluderea din PSD. Acum, ca a trecut Saptamana Patimilor si am petrecut in familie Sfintele sarbatori de Pasti, e momentul sa nu uitam de valori, inclusiv in politica. Legalitatea e.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )