Libnet.ro
UNICEF

10:00

Valeriu Zgonea: Am votat cu speranta ca urmatorii cinci ani vor fi ani cu prosperitate

B1 B1,
Valeriu Zgonea: Am votat cu speranta ca urmatorii cinci ani vor fi ani cu prosperitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminica dimineata, la Craiova, spunand ca si-a exercitat acest drept cu speranta ca Romania va avea un presedinte care sa uneasca, relateaza. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Valeriu Zgonea: Am votat cu speranta ca putem alege si noi un presedinte care sa uneasca

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminica dimineata, la Craiova, la sectia 166 din cartierul craiovean Lapus. Am votat cu speranta ca urmatorii cinci ani din istoria noastra ca.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Camerei Deputatilor: Am votat cu speranta ca putem alege si noi un presedinte care sa uneasca

Valeriu Zgonea a votat in aceasta dimineata la sectia 166 din cartierul Lapus. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca urmatorii cinci ani vor fi cu prosperitate.

Alegeri prezidentiale 2014: Presedintele PSD Salaj: Mi se pare normal ca cei care traiesc in Romania sa decida presedintele pentru urmatorii cinci ani!

Presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, a declarat joi, intr-o conderinta de presa, ca i se pare normal ca romanii din tara, si nu cei din strainatate, sa fie cei care sa decida, duminica, presedintele Romaniei. Mai mult, el a tinut sa precizeze ca dreptul diasporei la vot este respectat, dar aici, in tara.

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,.

UCRAINA: O fetita de cinci ani si alte cinci persoane, ucise in estul separatist

O fetita in varsta de cinci ani a fost ucisa, iar mama sa ranita, vineri, intr-un atac cu mortiera care a avut loc in regiunea separatista prorusa Lugansk, au anuntat autoritatile de la Kiev, acuzandu-i pe rebeli pentru atac. in plus, patru militari si-au pierdut viata, iar altii cinci au fost raniti, a anuntat Statul Major ucrainean pentru operatiuni in Est .

Sase persoane, printre care o fetita in varsta de cinci ani, ucise in estul Ucrainei

Sase persoane, intre care o fetita in varsta de cinci ani, au fost ucise vineri in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile de la Kiev, informeaza Mediafax. O fetita in varsta de cinci ani a fost ucisa,.

Un copil de cinci ani, cel mai tanar specialist in computere

Pasiunea pentru calculatoare aproape ca nu cunoaste limite pentru un baietel in varsta de cinci ani din Marea Britanie. El este cel mai tanar specialist in computere, dupa ce acum cateva saptamani a reusit sa obtina unul dintre cele mai importante certificate din domeniul IT, scrie BBC.

Ucraina: O fetita de cinci ani a fost ucisa intr-un atac cu mortiera

O fetita de cinci ani a fost ucisa, vineri, in regiunea Lugansk, intr-un atac cu mortiera, au anuntat autoritatile de la Kiev care au acuzat rebelii de acest atac, relateaza AFP. Combatantii din.

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

Cererea de aur pe piata mondiala, la minimul ultimilor cinci ani in T3

Cererea de aur pe piata mondiala a ajuns in trimestrul 3 din 2014 an la minimul ultimilor aproape cinci ani, din cauza scaderii cererii din China, a anuntat Consiliul Mondial al Aurului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )