Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si adus la Primarie, unde sunt perchezitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si adus la Primarie, unde sunt perchezitii

ACTUALIZARE 14:41 Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos cu mascatii din locuinta sa, joi dupa-amiaza, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost adus la sediul Primariei, unde, de asemenea, au loc perchezitii, iar de acolo ar urma sa fie dus la DNA pentru audieri. ------- * Vanghelie: Nu avem probleme, nici eu nici Oana Mizil * Avocat: Vanghelie este suspectat de abuz in serviciu * Logodnica lui Vanghelie, audiata la DNA intr-un dosar de incompatibilitate. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si dus la Primarie

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos cu mascatii din locuinta sa, joi dupa-amiaza, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei Sectorului 5, transmite Mediafax.

Vanghelie l-a ajutat pe Marin Dumitru sa obtina contracte de doua miliarde lei cu primaria

ACTUALIZARE 20:02 Procurorii DNA il suspecteaza pe primarul Marian Vanghelie ca, incepand din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru sa obtina contracte cu primaria de doua miliarde de lei, primind in schimb un comision de 20 la suta din valoarea acestora. ------- * Oana Mizil si-a depus la Parlament demisia din calitatea de deputat * Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si adus la Primarie, unde sunt perchezitii * Mizil: Sunt insarcinata, Marian va avea un baietel.

Marian Vanghelie, scos cu mascatii din vila si dus la Primaria 5, unde continua perchezitiile. Prejudiciul in dosar, 2 MILIARDE de lei

Marian Vanghelie e suspectat ca a dat o gaura in buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea si plata unor lucrari, sustin surse judiciare. Casa.

Mi-am scos bani din tara in 2012, din cauza temerilor

Fostul ministru de Finante al Greciei, Ghikas Hardouvelis, cercetat pentru evaziune fiscala, a recunoscut ca, in mai 2012, si-a scos bani din tara, trimitandu-i in conturile unor banci straine, din cauza ca era ingrijorat, ca toti grecii, dar a precizat ca a platit toate taxele aferente acestor transferuri, scrie portalul GreekReporter. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )