Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vantu face praf noul Guvern: Actul de guvernare va fi o parodie

Antena3 Antena3,
Vantu face praf noul Guvern: Actul de guvernare va fi o parodie

Sorin Ovidiu Vantu face pe blogul sau o analiza a situatiei politice din Romania, in contextul tulburarilor produse la nivel international de atentatele teroriste de la Paris. Vineri seara, un atentat. continuă pe Antena3

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert a Romaniei, la Adevarul Live: Asteptam ca noul Guvern sa dea drumul cat mai repede la investitii publice

Noul Guvern ar trebui sa faca o analiza asupra masurilor fiscale luate anterior de autoritati, sa vedem care sunt sustenabile sau nu, iar Executivul ar trebui sa dea drumul cat mai repede la investitii, a declarat, la Adevarul Live, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta. Cand anunta noul Guvern

45: Lista noului guvern este finalizata si va fi prezentata duminica dupa-amiaza a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )