Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vanzari record in statiile de carburant din Suceava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzari record in statiile de carburant din Suceava

Mai multe statii de carburant din municipiul Suceava au fost aglomerate, astazi, dupa ce numerosi soferi au vrut sa faca plinul rezervoarelor autovehiculelor inaintea cresterii preturilor ca urmare a accizarii suplimentare, administratorii statiilor sustinand ca au avut vanzari record, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Aglomeratie in statiile de carburant din Suceava: Soferii fac plinul la masini inainte de ...

Aglomeratie mare, luni, la statiile de carburant din Suceava. Multi soferi au vrut sa faca plinul rezervoarelor autovehiculelor inaintea cresterii preturilor ca urmare a accizarii suplimentare, administratorii statiilor sustinand ca au avut vanzari record, informeaza Mediafax. Administratorii statiilor de carburant se asteapta ca in urmatoarele zile fluxul de clienti sa fie mult diminuat in conditiile in care numerosi soferi au facut plinul rezervoarelor. Citeste si: Basescu: Acciza este .

Cozi imense la benzinariile din Suceava si Iasi: Soferii fac plinul la masini inainte de ...

Aglomeratie mare, luni, la statiile de carburant din Suceava si Iasi. Multi soferi au vrut sa faca plinul rezervoarelor autovehiculelor inaintea cresterii preturilor ca urmare a accizarii suplimentare, administratorii statiilor sustinand ca au avut vanzari record, informeaza Mediafax. Cozile la statiile peco din Iasi au inceput sa se formeze de luni inca din jurul pranzului. La majoritatea benzinariilor, timpul de asteptare al soferilor a crescut semnificativ, formandu-se cozi care au ajuns .

Moldova si Romania au semnat astazi mai multe acorduri de cooperare bilaterala

Mai multe acorduri de coperare au fost semnate la cea de-a doua sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova Romania, in domenii precum retransmiterea radiodifuzorilor din ambele state, siguranta alimentelor si colaborarea in domeniul justitiei.

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

Comisia Europeana claseaza mai multe proceduri de infringement pentru Romania legate de transport, TVA si alegeri

Comisia Europeana a adoptat, vineri, mai multe decizii de clasare a unor proceduri de infringement referitoare la Romania, legate de exercitarea dreptului de a fi ales pentru Parlamentul European, echipamente maritime,.

Aglomeratie mare in statiile de carburanti din Suceava, dupa ce soferii din oras s-au inghesuit sa faca plinul inaintea scumpirilor de maine

Mai multe statii de carburant din municipiul Suceava au fost aglomerate, luni, dupa ce numerosi soferi au vrut sa faca plinul rezervoarelor autovehiculelor inaintea cresterii preturilor ca urmare a accizarii suplimentare, administratorii statiilor sustinand ca au avut vanzari record.

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe.

CE: Romania, tara cu cele mai multe decese rutiere raportate la un milion de locuitori

Romania ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor cu cel mai mare numar de decese rutiere 92) raportate la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, in scadere fata de anul precedent cand erau raportate 101 decese la milionul de locuitori,.

Traficanti de droguri din Tulcea, arestati. La capii retelei au fost gasite acasa mai multe substante periculoase

Sase traficanti de droguri din Tulcea au fost arestati in urma unei anchete a procurorilor DIICOT Biroul Teritorial Tulcea, finalizate prin perchezitii domiciliare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )