Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vanzarile de retail si increderea in economie in SUA, cele mai dezamagitoare la nivel mondial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile de retail si increderea in economie in SUA, cele mai dezamagitoare la nivel mondial

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Datele economice din SUA cele mai dezamagitoare din lume

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

Cele mai mici comisioane bancare pentru persoane juridice. Topul creditelor pentru IMM-uri

Aveti nevoie de un credit pentru firma? in acest caz, deja stiti ca, pe langa dobanda, comisioanele joaca un mare rol in costurile ascunse ale unui credit. Adevarul va prezinta topul creditelor cu cele mai mici comisioane bancare pentru persoane juridice.

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%).

Cele mai verzi orase din Europa. Pe ce loc se claseaza Bucurestiul

Cele mai verzi orase din Europa pot fi o alternativa mai sanatoasa pentru oricine vrea sa evite efectele poluarii din marile metropole. Cele mai bune orase verzi sunt cele din nordul Europei.

TOP Cele mai periculoase jucatoare la Indian Wells si Miami. Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american

Indian Wells 2015. Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important dupa cele de Grand Slam, atragand nu doar un public numeros, ci si cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Experienta este asadar importanta.

Aplicatia la Control - cele mai bune programe pentru iOS, Android sau Windows Phone

De luni, 16 martie, va aducem cele mai interesante aplicatii de iOS, Android sau Windows Phoneintr-o rubrica video regulata.

Cele mai bune planuri pentru roaming de la operatorii din Romania

Consilul European a decis ca tarifele de roaming vor ramane la acelasi nivel pana in 2018, anuland planurile de anul trecut, care au stabilit ca tarifele vor fi eliminate din 2015. Analizam cele mai bune oferte de internet si voce in roaming de la operatorii locali.

Cele mai bune surse de calciu: zece alimente nebanuite care il contin

Cele mai bune surse de calciu. Calciul este cel mai abundent mineral din corp si se gaseste in mod natural intr-o varietate larga de produse alimentare si bauturi. Va prezentam in continuare o lista cu motive pentru care este necesar sa ne luam doza zilnica de calciu, dar si toate caile neasteptate de a o face.

Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

De la Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio si pana la Behati Prinsloo, Elsa Hosk ori Joan Smalls, iata care sunt destinatiile preferate de vacanta ale supermodelelor, conform harpersbazaar. com! .

Cele mai controversate amante din istoria Romaniei care i-au innebunit pe regi si pe domnitori: de la regina din umbra la spatareasa ajunsa sotie de voievod

Se spune ca in spatele fiecarui barbat se afla o femeie puternica. Acelasi lucru e valabil si in cazul multora dintre capetele incoronate ale Romaniei, ce au avut in umbra amante cu o imagine controversata. Invidiate pentru pozitia in care au ajuns langa regi sau voievozi, unele dintre cele mai cunoscute amante din istoria tarii chiar au condus Romania, prin intermediul iubitilor lor de vita regala.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )