Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai controversate amante din istoria Romaniei care i-au innebunit pe regi si pe domnitori: de la regina din umbra la spatareasa ajunsa sotie de voievod

Adevărul Adevărul,
Cele mai controversate amante din istoria Romaniei care i-au innebunit pe regi si pe domnitori: de la regina din umbra la spatareasa ajunsa sotie de voievod

Se spune ca in spatele fiecarui barbat se afla o femeie puternica. Acelasi lucru e valabil si in cazul multora dintre capetele incoronate ale Romaniei, ce au avut in umbra amante cu o imagine controversata. Invidiate pentru pozitia in care au ajuns langa regi sau voievozi, unele dintre cele mai cunoscute amante din istoria tarii chiar au condus Romania, prin intermediul iubitilor lor de vita regala. continuă pe Adevărul

Cele mai controversate amante din istoria Romaniei, care i-au innebunit pe regi si pe domnitori: de la regina din umbra la spatareasa ajunsa sotie de voievod

Se spune ca in spatele fiecarui barbat se afla o femeie puternica. Acelasi lucru e valabil si in cazul multora dintre capetele incoronate ale Romaniei, ce au avut in umbra amante cu o imagine controversata. Invidiate pentru pozitia in care au ajuns langa regi sau voievozi, unele dintre cele mai cunoscute amante din istoria tarii chiar au condus Romania, prin intermediul iubitilor lor de vita regala.

E.ON are cele mai mari pierderi din istoria sa

ON SE, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat, anul trecut, cele mai mari pierderi din istoria sa, din cauza deprecierii activelor, a masurilor de reorganizare si a crizei din sectorul energetic.

E.ON a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei

ON, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat anul trecut cele mai semnificative pierderi din istoria companiei, din cauza deprecierilor de active, a masurilor de reorganizare din 2014 si a crizei din sectorul energetic, transmit AFP si Reuters.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

De la Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio si pana la Behati Prinsloo, Elsa Hosk ori Joan Smalls, iata care sunt destinatiile preferate de vacanta ale supermodelelor, conform harpersbazaar. com! .

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Pentru Real Madrid a fost o seara cu trairi contradictorii in partida cu Schalke. Desi a pierdut, cu 3-4, echipa din capitala Spaniei s-a calificat in sferturi.

Cele mai periculoase cartiere din Chisinau

In raportul anual al Ministerului Afacerilor Interne pentru 2014, se mentioneaza ca pe teritoriul republicii au fost inregistrate 41. 800 de infractiuni, ceea ce constituie o crestere de 9,5% comparativ cu anul precedent. Fata de anul 2010, nivelul infractionalitatii a crescut de 1,3 ori. Care sunt, insa,cele mai periculoase cartiere din Chisinau, lider la rata infractiunilor.

Cea mai neagra zi din istoria recenta a Japoniei. Astazi de implinesc 4 ani de la cutremurul devastator, care a omorat peste 18.000 de suflete

Astazi se implinesc patru ani de la cutremurul de magnitudine 9 din Japonia, urmat de un tsunami care a declansat accidentul nuclear de la Fukushima. Peste 18. 000 de persoane au murit sau sunt date disparute in.

Rusia sfideaza NATO. Mii de militari rusi, angrenati in cele mai ample exercitii din ultimii ani

Pe fondul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica, mii de militari participa la exercitii in sud-vestul Rusiei, inclusiv in regiunea Crimeea si in apropierea frontierelor Ucrainei. in paralel, flotele militare.

Cel mai mare scandal din istoria invatamantului gorjean: povestea de iubire dintre un licean si profesoara lui de limba romana, incheiata tragic

Un licean si profesoara sa de limba romana au fost protagonistii celui mai mare scandal din istoria invatamantului din Gorj. Cei doi au trait o poveste de iubire, iar elevul si-a luat zilele dupa ce a fost parasit de profesoara, pentru ca suferea in dragoste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )