Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vanzarile de tigari legale a scazut anul trecut cu 4%, dar cele de contrabanda si contrafacute au crescut cu 15%

Adevărul Adevărul,
Vanzarile de tigari legale a scazut anul trecut cu 4%, dar cele de contrabanda si contrafacute au crescut cu 15%

Consumul de tigarete din Romania a ramas anul trecut relativ stabil, insa vanzarile legale au scazut cu 4%, in timp ce consumul de tigarete de contrabanda si contrafacute a crescut cu 15%, cauzand statului pierderi de 311 milioane de euro, potrivit unui studiu al KPMG. continuă pe Adevărul

Vanzarile de tigari legale au scazut anul trecut cu 4%, dar cele de contrabanda si contrafacute au crescut cu 15%

Consumul de tigarete din Romania a ramas anul trecut relativ stabil, insa vanzarile legale au scazut cu 4%, in timp ce consumul de tigarete de contrabanda si contrafacute a crescut cu 15%, cauzand statului pierderi de 311 milioane de euro, potrivit unui studiu al KPMG.

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

Prabusiriea avionului Boeing 777 in San Francisco anul trecut, un mister

Agentia americana pentru Securitatea Transporturilor NTSB) a sugerat marti ca Boeingul 777 apartinand companiei Asiana care s-a prabusit in iulie anul trecut la San Francisco din cauza unei gestionari necorespunzatoare in carlinga si a unui sistem automatizat neinteles de catre piloti.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu un profit net de aproape 15 milioane de euro

Compania brasoveana Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu afaceri de 2,12 miliarde de lei 471,11 milioane de euro), in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, profitul net raportat fiind de 66,46 milioane de lei 14,76 milioane de euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Numarul angajatilor a crescut in 2013 cu peste 40%, de la 3. 713 la 5. 333 de persoane.

Iorgu, CBRE: Cererea pentru spatiile de birouri din Capitala, la un nivel istoric, anul trecut

Cererea de spatii pentru birouri din Bucuresti a atins, anul trecut, cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, ne-a declarat Razvan Iorgu, managing director al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

EXAMEN CAPACITATE 2014 Modele de subiecte la Limba Romana. Ce au primit elevii la Evaluarea Nationala anul trecut, la simularea si sesiunea speciala 2014

Elevii care sustin maine proba de Limba Romana de la Evaluarea Nationala pot sa mai exerseze pe modelele de subiecte publicate de Ministerul Educatiei sau pe subiectele primite de candidati anul trecut, la simularea de anul acesta si la sesiunea speciala a olimpicilor.

Gral Medical a inregistrat venituri cu 18% mai mari fata de perioada de anul trecut

Cifra de afaceri generata de Gral Medical, in primele 6 luni, se ridica la peste 47 milioane lei 11,4 milioane euro) in cre and stere cu 18% fa and ta de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )