Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vanzatorul de sentinte vrea o pensie nesimtita. Judecatorul Stan Mustata cere din arestul Politiei sa iasa la pensie

Adevărul Adevărul,
Vanzatorul de sentinte vrea o pensie nesimtita. Judecatorul Stan Mustata cere din arestul Politiei sa iasa la pensie

Judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, a cerut din arest sa iasa la pensie, urmand sa primeasca o pensie de aproape 2. 800 de euro. Proiectul prin care magistratilor corupti li s-ar taia pensiile speciale este blocat de anul trecut la Comisia Juridica a Senatului. continuă pe Adevărul

Judecatorul Stan Mustata, judecat pentru luare de mita si trafic de influenta

Judecatorul Stan Mustata, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, la mai putin de o luna dupa declansarea urmaririi penale. Stan Mustata este acuzat de constituirea unui grup.

Judecatorul Stan Mustata, aflat in arest preventiv, cere Consiliului Superior al Magistraturii pensionarea

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a formulat catre plenul Consiliului Superior al Magistraturii o cerere de pensionare, informeaza Agerpres.

Judecatorul Stan Mustata, anchetat pentru coruptie, cere pensionarea

Judecatorul Stan Mustata, arestat si judecat pentru coruptie, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa ii admita pensionarea, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din CSM.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv, a fost trimis in judecata. Este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de sase infractiuni de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de aceasta au mai fost trimisi in judecata grefierei Mariana Curea, arestata preventiv, si a altor trei inculpati care sunt cercetati in stare de libertate.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA, in dosarul de mita in schimbul unor solutii favorabile in dosare.

STENOGRAME De ce incerca judecatorul Stan Mustata sa scape de dosarul lui Dan Voiculescu

Judecatorul de la Curtea de Apel Bucuresti, Stan Mustata, trimis luni in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, discuta cu ceilalti membri ai grupului despre cum sa scape de dosarul lui Dan Voiculescu, reiese din rechizitoriul procurorilor. Motivul determinant al solicitarii inculpatului BORACIU Ion se regaseste in dorinta de a proteja interesele gruparii criminale din care faceau parte, membrii grupului devenind vulnerabili in eventualitatea in care judecatorul MUSTATA Stan ar fi fost obiectul atentiei publice, prin judecarea unui dosar penal de interes public, se arata in rechizitoriu.

STENOGRAME De ce incerca judecatorul Stan Mustata sa scape de dosarul ICA, in care este judecat Dan Voiculescu

Magistratul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, ar fi fost de acord sa dea o solutie favorabila in dosarul in care Dan Voiculescu este judecat pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit rechizitoriului trimis instantei de judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Judecatorul Stan Mustata a solicitat CSM sa ii admita pensionarea

Judecatorul Stan Mustata, care este arestat si judecat dupa ce ar fi cerut si primit bani pentru solutionarea favorabila a mai multor dosare penale, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa ii.

Interceptari DNA: Judecatorul Stan Mustata vorbea despre o decizie favorabila in dosarul lui Dan Voiculescu

Noi dezvaluiri legate de judecatorul luiDan Voiculescu, Stan Mustata: Acesta incerca sa scape de dosarul luiDan Voiculescu si vorbea despre o decizie favorabila in aceasta cauza. Prin.

Interceptari DNA: Judecatorul Stan Mustata vorbea despre o decizie favorabila in dosarul lui Dan Voiculescu (VIDEO)

Noi dezvaluiri legate de judecatorul luiDan Voiculescu, Stan Mustata: Acesta incerca sa scape de dosarul luiDan Voiculescu si vorbea despre o decizie favorabila in aceasta cauza. Prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )