Libnet.ro
UNICEF

14:00

Varujan Vosganian a demisionat din functia de ministru al Economiei

B1 B1,
Varujan Vosganian a demisionat din functia de ministru al Economiei

Varujan Vosganian a demisionat, luni, din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a decis respingerea solicitarii de urmarire penala in dosarul in care acesta era acuzat de subminare a economiei. continuă pe B1

Varujan Vosganian demisioneaza din functia de ministru al Economiei

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala. Senatorii au respins solicitarea procurorilor de ridicare a imunitatii pentru inceperea urmaririi penale. 126 de senatori au votat impotriva si 25 pentru. Votul a.

Varujan Vosganian a demisionat din functia de Ministru al Economiei

UPDATE 19:20: Antonescu: Interimatul la Economie va fi asigurat de Chitoiu Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de actualul ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu, potrivit presedintelui Senatului, Crin Antonescu.

Varujan Vosganian a demisionat din functia de ministru al Economiei (VIDEO)

Varujan Vosganian a demisionat, luni, din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a decis respingerea solicitarii de urmarire penala in dosarul in care acesta era acuzat de subminare a economiei.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma cererii premierului Ponta.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar ramane in continuare cu imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar isi pastreaza imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul. Victor Ponta: Eu cred ca Senatul a luat o decizie corecta.

Surse: Victor Ponta i-a cerut lui Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei

Premierul Victor Ponta i-a cerut liberalului Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. In acest moment, Ponta se afla in biroul lui Crin Antonescu de la Senat alaturi de Ilie Sarbu, Vosganian si alti lideri importanti din PNL. Vom reveni cu amanunte.

Varujan Vosganian demisioneaza din Guvern

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala. Senatorii au respins solicitarea procurorilor de ridicare a imunitatii pentru inceperea urmaririi penale. 126 de senatori au votat impotriva si 25 pentru. Votul a.

Varujan Vosganian afla astazi daca va fi sau nu urmarit penal pentru subminarea economiei nationale

Senatorii urmeaza sa se pronunte, astazi, incepand cu ora 16. 00, asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a senatorului liberal Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian afla astazi daca va fi urmarit penal. Antonescu le cere senatorilor PNL sa se abtina de la vot

Senatorii urmeaza sa se pronunte, astazi, incepand cu ora 16. 00, asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a senatorului liberal Varujan Vosganian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )