Libnet.ro
UNICEF

21:00

Varujan Vosganian - propus de Uniunea Scriitorilor din Armenia pentru premiul Nobel pentru literatura

Adevărul Adevărul,
Varujan Vosganian - propus de Uniunea Scriitorilor din Armenia pentru premiul Nobel pentru literatura

Uniunea Scriitorilor din Armenia l-a propus pe Varujan Vosganian, autorul romanului Cartea soaptelor, pentru premiul Nobel pentru literatura in 2015, se arata pe site-ul araratonline. com, periodic al Uniunii Armenilor din Romania. continuă pe Adevărul

Varujan Vosganian a fost propus de Uniunea Scriitorilor din Armenia pentru premiul Nobel pentru Literatura

Varujan Vosganian, autorul romanului Cartea soaptelor, a fost propus de Uniunea Scriitorilor din Armenia pentru premiul Nobel pentru literatura in 2015, relateaza Mediafax. El a mai fost propus pentru acest premiu.

Varujan Vosganian, propus la premiul Nobel pentru literatura

Varujan Vosganian a fost propus pentru premiul Nobel pentru literatura de Uniunea Scriitorilor din Armenia. Fragmente din romanul acestuia denumit Cartea soaptelor, traduse deja in 20 de limbi straine, vor fi.

Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei in magazinul 8ik al Clinicii Ama Optimex

Magazinul 8ik din cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex a lansat pe piata romaneasca Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei, afectiune oftalmologica ce apare la copii si nedescoperita la timp nu mai poate fi tratata niciodata. Ambliopia sau ochiul lenes se manifesta prin vedere buna la un ochi si vedere mai slaba la celalalt. Ochelarii electronici Amblyz au un sistem electronic integrat care obtureaza automat ochiul bun, pentru un interval de 30 de secunde, fortand copilul sa vada cu celalalt ochi, mai slab.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )