Libnet.ro
UNICEF

16:00

Varujan Vosganian refuza sa comenteze cererea DIICOT: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare

B1 B1,
Varujan Vosganian refuza sa comenteze cererea DIICOT: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare

Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat luni sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pentru presupuse infractiuni comise ca ministru. Nu am vazut-o . ) Trebuie sa vad ce scr. continuă pe B1

De ce refuza Vosganian sa comenteze cererea DIICOT in cazul sau

Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat luni sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale in cazul sau, pentru presupuse infractiuni comise ca ministru, precizand ca vrea intai sa vada ce spun procurorii in solicitarea adresata Senatului, conform Mediafax.

Comisia juridica discuta marti incuviintarea urmarii penale impotriva lui Ion Ariton si lui Varujan Vosganian

Solicitarile procurorilor DNA si DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian vor fi discutate marti in comisia juridica, a declarat senatorul PSD Ovidiu Dontu, vicepresedintele Comisiei.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian si Adriean Videanu in dosarul Interagro

Procurorii DIICOT au cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au.

Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) cer un nou aviz pentru declansarea urmaririi penale fata de senatorul Varujan Vosganian, cat si fata de fostul ministru Adriean Videanu. Aceasta solicitare vine dupa ce procurorii anticoruptie au adus probe noi in dosarul in care se fac cercetari fata de omul de afaceri Ioan Niculae.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, in dosarul Ioan Nicolae - Interagro

Procurorii DIICOT au cerut luni incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au furnizat firma Interagro detinuta de omul de afaceri Ioan Nicolae.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )