Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate. Vom depune motiune de cenzura in februarie

B1 B1,
Vasile Blaga: Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate. Vom depune motiune de cenzura in februarie

PNL va vota impotriva proiectului bugetului de stat pe 2015 si va introduce o motiune de cenzura in februarie, anul viitor, a declarat, marti, co-presedintele PNL Vasile Blaga. Nu putem ajunge la guvernare. continuă pe B1

Vasile Blaga: Vom depune motiune de cenzura in februarie/ Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate

PNL va introduce o motiune de cenzura impotriva Guvernului in luna februarie, anul viitor, a declarat marti, la Gandul Live, co-presedintele PNL Vasile Blaga. El a precizat, insa, ca cel mai corect ar fi ca PNL sa acceada la guvernare prin alegeri anticipate. Scenariul este sustinut si de presedintele ales Klaus Iohannis, scrie Gandul.

Vasile Blaga: Nu vom vota bugetul. Dupa 1 februarie introducem motiune de cenzura

Partidul National Lliberal nu va proiectul legii bugetului de stat pe 2015 si va introduce o motiune de cenzura in februarie, anul viitor, a declarat, marti, co-presedintele PNL Vasile Blaga. El a mai spus ca alegerile anticipate sunt calea cea mai corecta de accedere la guvernare.

Vasile Blaga: Catalin Predoiu va fi premierul nostru

Vasile Blaga, co-presedintele PNL, a declarat ca se simte in stare sa fie si premier, dar ca este un om cu principii si ca functia de prim-ministru va fi ocupata de prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, daca partidul va forma guvernul.

Vasile Blaga: Catalin Predoiu va fi premierul nostru

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga a declarat, marti, ca se simte in stare sa fie si premier, dar ca este un om cu principii si ca functia de prim-ministru va fi ocupata de prim-vicepresedintele.

Ce tari din Europa provoaca cele mai mari pagube aerului prin poluare

Germania, cea mai performanta economie din Uniunea Europeana, este ,totodata, si cel mai mare poluator de pe continent, potrivit Euronews , care citeaza Agentia Europeana de Mediu , fiind resposanbila de daune anuale aduse societatii europene in.

AUDIO Pitt Leffer si-a facut cel mai frumos cadou de ziua lui! A lansat un nou single intitulat Loving You Uite cum suna

Nascut pe 1 Decembrie, Pitt Leffer si-a facut anul acesta cel mai frumos cadou, un nou single numit Loving You!.

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Yacine Brahimi, primul algerian care primeste titlul de cel mai bun jucator african al anului

Atacantul algerian al echipei FC Porto, Yacine Brahimi, a fost desemnat, in urma unui sondaj realizat de BBC, cel mai bun jucator african al anului 2014.

Puzzlephone este cel mai nou smartphone modular pe care poate nu ti-l vei dori

Google intarzie cu telefonul modular Project Ara, darincep sa apara proiecte pentru gadgeturi similare. Puzzlephone e cel mai nou. Avand in vedere eforturile desfasurate concomitent in diverse zone ale mapamondului pentru astfel de aparate, este foarte probabil ca viitorul apropiat al multora dintre noi sa implice telefoane modulare. Pe langa Google Project Ara si Vsenn Modular Smartphone, pe aceeasi lista adaugam astazi Puzzlephone. Din pacate, nu puteti mana pe nici unul dintre ele decat in a doua jumatate a lui [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )