Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: Ii chem pe toti parlamentarii responsabili sa nu voteze proiectul de buget pe 2014, un buget fanariot

Hotnews Hotnews,
 Vasile Blaga: Ii chem pe toti parlamentarii responsabili sa nu voteze proiectul de buget pe 2014, un buget fanariot

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut apel, sambata, la Pitesti, la toti parlamentarii responsabili sa nu voteze proiectul de buget pentru 2014, pe care l-a caracterizat ca fiind un buget fanariot, un buget parsiv, pentru ca da cu o mana si ia cu trei, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Blaga: ii chem pe toti parlamentarii responsabili sa nu voteze acest proiect de buget.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut apel, sambata, la Pitesti, la toti parlamentarii responsabili sa nu voteze proiectul de buget pentru 2014, pe care l-a caracterizat ca fiind un buget fanariot, un buget parsiv, pentru ca da cu o mana si ia cu trei, arata Mediafax. Ii chem pe toti parlamentarii responsabili sa nu voteze acest proiect de buget, care este unul de involutie economica a Romaniei, nici macar de stagnare. Este un buget de involutie, este un buget parsiv, pentru ca da cu .

Vasile Blaga: Chem parlamentarii de buna credinta sa nu voteze bugetul pe 2014

Presedintele PDL Vasile Blaga a lansat, joi seara, un apel catre parlamentari, cerandu-le ca nu voteze bigetul pe anul 2014, acesta fiind unul fanariot si ipocrit, relateaza Mediafax. Chem toti.

PDL vorbeste pe doua voci. Ce spun Vasile Blaga si Elena Udrea

Vasile Blaga vede un candidat la prezidentiale dat de PDL in timp ce Elena Udrea pariaza pe unul sustinut de toate partidele inclusiv de Traian Basescu; presedintele PDL sustine ca nu s-a certat cu Traian Basescu dar ca partidul a optat in timp ce Udrea afirma ca in in PDL exista un curent in opozitie cu seful statului; Blaga spune ca nu intra in discutie dizolvarea PDL intr-un mare partid in timp ce Udrea sustine ca ar fi trebuit sa generam un partid puternic de centru draptea. Punctele de vedere diferite au fost exprimate in interviuri acordate de Vasile Blaga pentru ziare. com si de Elena Udrea pentru Evz. Vezi in articol principalele declaratii facute de Vasile Blaga si Elena Udrea .

Vasile Blaga: Dreapta romaneasca este reprezentata de clasa de mijloc.

Dreapta romaneasca nu este reprezentata de un manunchi de intelectuali care discuta doctrine de dreapta, ci de clasa de mijloc din Romania, a afirmat presedintele PDL, Vasile Blaga, joi seara, el spunand ca unificarea dreptei se poate face in jurul PDL pe baze serioase si cinstite. Declaratiile le-a facut in cadrul Consiliului de Coordoanare Judetean in cadrul caruia PDL Prahova isi alege structurile de conducere. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat ca PDL poate fi vandut clasei de .

Vasile Blaga despre afirmatiile lui Sorin Rosca Stanescu: Cum poti sa discuti ineptii de genul asta?

Vasile Blaga a catalogat afirmatiile lui Sorin Rosca Stanescu privind finantarea campaniei electoare a aliantei DA drept ineptii, relateaza Mediafax. Blaga spune ca Alianta DA nu a avut conturi in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )