Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

B1 B1,
Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun. continuă pe B1

Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare din functie a sefului statului, el precizand ca si premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, stie acest lucru, potrivit Mediafax. Intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora participarea lui Traian Basescu la Congresul PPE ar fi un motiv de suspendare din functie, Blaga a raspuns: Nu, si o stie si domnul Ponta. Aici .

Blaga ii raspunde lui Ponta, care a spus ca il vor durea mainile la Congresul PPE: Sunt in Romania, vorbesc destul de bine romaneste

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, replicand unor afirmatii ale lui Victor Ponta, ca este in Romania, vorbeste destul de bine romaneste si doreste sa-si expuna punctele de vedere in limba romana, care este o limba oficiala a UE, relateaza Mediafax. Victor Ponta a declarat, marti, ca pe Vasile Blaga il vor durea mainile la Congresul PPE, de la cat va vorbi cu partenerii sai populari, el apreciind ca e greu cu translator.

Vasile Blaga, despre lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, atata fac

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat miercuri la Palatul Parlamentului ca decizia USL de a-si lansa candidatii la alegerile parlamentare in aceeasi zi cu Congresul PPE la Bucuresti denota lipsa de.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

Vasile Blaga, despre fuga lui Victor Ponta de premierii veniti la Bucuresti: Da dovada de inconstienta si frica. Crede ca trece ca rata prin apa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, inainte de congresul PPE de la Bucuresti, ca despe programul politic ce urmeaza sa se adopte in zceste zile se va vorbi cel putin 20 de ani. Congresul.

Vasile Blaga: UE a sanctionat tentativa USL de a lovi in institutiile statului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri,in timpul pregatirilor pentru Congresul PPE de la Bucuresti, ca Uniunea Europeana a sanctionat tentativa USLde a lovi in institutiile statului in timpul.

Blaga: Multumesc PPE si CE pentru sprijinul puternic acordat democratiei Romaniei in ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a multumit, miercuri, in deschiderea sectiunii plenare a Congresului PPE, Partidului Popular European si Comisiei Europene pentru sprijinul puternic acordat democratiei din Romania in aceasta vara, pentru contributia la consolidarea institutiilor statului de drept, scrie Mediafax. Multumesc PPE si Comisiei Europene pentru sprijinul puternic acordat democratiei Romaniei in aceasta vara, pentru contributia la consolidarea institutiilor statului de drept, a spus .

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

Basescu atrage atentia la Congresul PPE asupra situatiei romilor din UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca resursele europene disponibile pentru incluziunea sociala a romilor ar trebuie folosite in locurile unde acestia se afla si sa se renunte la impartirea in tari de origine sau de destinatie, potrivit Mediafax. Pentru abordarea cu responsabilitate a acestei problematici, apreciem ca este necesara continuarea dialogului egal intre statele membre, in format bilateral si comunitar, pentru constituirea unui angajament colectiv, .

Emil Boc: Aventura Ponta - Antonescu ne-a costat amanarea aderarii la Schengen. Ar fi absurd sa nu fie prezent Traian Basescu la Congresul PPE

Liderul PDLEmil Boc a declarat miercuri la Palatul Parlamentului, in cadrul Congresului PPE, ca este absurd sa se puna in discutie suspendarea presedintelui Traian Basescu doar pentru ca este invitat la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )