Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, luni, la finalul sedintei PNL, taierile de fonduri de la Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, dar si de la Ministerul Apararii, precizand ca. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca, in urma rectificarii bugetare, bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid.

PNL critica DUR rectificarea bugetara propusa de Guvern. Ce noi acuze ii aduce lui Ponta

Vasiel Blaga,copresedintele PNL, a declarat, luni, ca rectificarea bugetara este prost facuta si ca banii sunt distribuiti catre baronii locali pentru ca PSD sa poata castiga alegerile de la anul.

Ministrii, convocati la Palatul Victoria pentru NOI discutii privind rectificarea bugetara

Dupa ce premierul si ministrul Finantelor au prezentat, luni dimineata, proiectul rectificarii bugetare in sedinta conducerii PSD si in cadrul Coalitiei, Ponta si ministrii Cabinetului sau se reunesc la Palatul Victoria pentru ultimele discutii privind rectificarea bugetara.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este una pozitiva. La Transporturi se taie banii pentru proiectele anulate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca rectificarea bugetara este una pozitiva, Romania avand un plus de 4 miliarde de lei. Romania are un plus de 4 miliarde de lei. A incasat mai mult decat a cheltuit.

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Ministrii au fost convocati la Guvern pentru ultimele discutii privind rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se reunesc astazi, la Palatul Victoria, pentru ultimele discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce premierul si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, au prezentat proiectul in sedinta conducerii PSD si in cadrul Coalitiei.

Liviu Dragnea: in sedinta PSD am discutat despre rectificarea bugetara. Nu se taie niciun ban de la ministere (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a discutat in cadrul sedintei PSD despre rectificarea bugetara, pentru a se aduce lamuriri si raspunsuri la intrebarile care exista.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Se pregatesc alegerile locale 2016. Co-presedintii PNL , Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin pe malul Borcei

Pregatirile pentru alegerile locale din 2016 sunt in plina desfasurare, iar co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin sambata, 25 iulie, la Calarasi, pentru a discuta cu colegii din Baragan. Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Calarasi, Raducu Filipescu, a anuntat ca cei doi lideri vor avea o intrevedere cu activul de partid.

Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )