Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vasile Blaga despre parteneriatul PDL-Basescu: Cand domnia sa va renunta la Adio, PDL!, nu va fi nicio problema

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga despre parteneriatul PDL-Basescu: Cand domnia sa va renunta la Adio, PDL!, nu va fi nicio problema

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat la Cluj, duminica, 15 decembrie, ca e posibila refacerea parteneriatului dintre PDL si presedintele Traian Basescu. Blaga a spus ca democrat-liberalii nu s-au certat niciodata cu seful statului. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spune ca PDL ia in calcul miscari de strada serioase in cazul in care se voteaza in Parlament Legea Amnistiei, pentru a informa populatia despre efectele acesteia, adaugand: Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile avute, informeaza sursele de presa.

Vasile Blaga: PDL va initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spune ca PDL ia in calcul miscari de strada serioase in cazul in care se voteaza in Parlament Legea Amnistiei, pentru a informa populatia despre efectele acesteia, adaugand: Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile avute.

PDL Cluj isi alege, duminca, presedintele. La eveniment vine si Vasile Blaga

PDL-istii clujeni isi aleg duminica, 15 decembrie, liderul judetean. Pentru functia de presedinte candideaza actualul lider, Daniel Buda, iar pentru functia de presedintele executiv, senatorul Alin Tise. La alegerile judetene si-a anuntat prezenta liderul PDL Vasile Blaga.

Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, ca liderul PNL Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL, potrivit Mediafax.

Politic Show: Republica penalilor. Pentru cine lucreaza sabotorii Justitiei din Camera Deputatilor; Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL; Silaghi, despre cererea DNA: Procurorii incear

PSD vrea judecator la CCR un politician acuzat ca e antisemit. Lucian Bolcas, propus la Curtea Constitutionala, este acuzat de antisemitism. Predoiu si Falca, confruntare directa pentru prezidentiale. Trebuie sa continuam proiectul inceput de Basescu vs Am curajul sa ma.

Dan Voiculescu, pe blog: Apreciez sinceritatea lui Traian Basescu cand a anuntat ca s-a inteles cu Antonescu sa ma bage la inchisoare/ Presedintele Pinochio a revenit la vechea obsesie cu patronii de presa

Dan Voiculescu scrie pe blog, intr-un articol intitulat Pact cu Diavolul, ca presedintele Traian Basescu, pe care il numeste Pinochio, minte cand afirma ca un politician nu trebuie sa se dea pe mana patronilor de presa, si ii aminteste acestuia de intalnirea de la Crowne Plaza cand se caciulea la mine sa apara la Antena 1 ca si candidat la Primaria Capitalei. Sau cand il ruga pe Marius Tuca sa ne intalnim la Taverna Sarbului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )