Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vasile Blaga: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G/ Pentru a absorbi mai multe fonduri europene trebuie sa schimbam organizarea teritoriala a Romaniei

Hotnews Hotnews,
Vasile Blaga: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G/ Pentru a absorbi mai multe fonduri europene trebuie sa schimbam organizarea teritoriala a Romaniei

Presedintele PDL Vasile Blaga invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica din Romania: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G. O alta tema a discutiilor a fost cea legata de relatia Romaniei cu UE: Romania negociaza, iar presedintele are o intalnire cu Van Rompuy chiar maine dimineata. Vor fi negocieri foarte dure. S-ar putea sa ne mai intalnim odata. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: USL taraste Romania in RECESIUNE.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca USL a pus la punct un dezastru economic. El a subliniat ca alianta politica social-liberala taraste Romania in recesiune. USL a pus deja la punct dezastrul care ii asteapta pe romani in aceasta iarna. USL taraste Romania in recesiune si fiecare roman va simti pe pielea lui ce inseamna guvernarea USL, a afirmat Blaga. Sub USL, economia Romaniei a pierdut doua miliarde de euro . ), investitiile au scazut, s-au pierdut peste 20. 000 de locuri .

Vasile Blaga, la B1 TV: Un guvern puternic ar fi PDL - PNL - UDMR. Nu mai facem greseala din 2008, sa ne aliem cu PSD, mai bine stau in opozitie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a pledat din vorbit luni seara, la B1 TV, pentru un guvern PDL-PNL-UDMR care sa sustina reformele de care Romania are nevoie, afirmand in schimb ca nu va repeta greseala de a se alia cu PSD la guvernare.

Vasile Blaga: Un guvern puternic ar fi PDL - PNL UDMR. Mai bine in opozitie decat sa ma aliez cu PSD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre posibile guverne care se pot forma dupa alegerile din 9 decembrie, apreciind ca cel mai.

Vasile Blaga: Un guvern puternic ar fi PDL- PNL- UDMR. Mai bine in opozitie decat sa ma aliez cu PSD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre posibile guverne care se pot forma dupa alegerile din 9 decembrie, apreciind ca cel mai.

Vasile Blaga: Vom vota clar pentru cererea Parchetului de a-l aresta pe Trasculescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de la B1 TV, ca deputatii democrat liberali vor vota pentru arestarea deputatului AlinTrasculescu,.

Vasile Blaga: Sedinta plenului reunit pe tema pozitiei Romaniei la Bruxelles reprezinta o pierdere de timp

Sedinta de plen reunit al Parlamentului solicitata de premier in vederea discutarii pozitiei Romaniei la Bruxelles reprezinta o pierdere de timp, consider co-presedintele ARD Vasile Blaga. Alianta sustine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )