Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vaslui. 18 ani de inchisoare pentru o femeie care si-a ucis copilul

România Liberă România Liberă,
Vaslui. 18 ani de inchisoare pentru o femeie care si-a ucis copilul

Magistratii de la Tribunalul Vaslui au condamnat-o, marti, la 18 ani de inchisoare pentru omor calificat pe Elena Roxana Smocot, o femeie din municipiul Barlad care si-a omorat in vara anului trecut bebelusul. continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Gruia Stoica afla daca sta patru ani in inchisoare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare, pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Un tanar de 18 ani din Arad preda lectii despre dans si pasiune: La inceput a fost ca o distractie de care nu ma mai puteam lipsi

Are 18 ani si face dans sportiv de la varsta de 9 ani, iar acum a ajuns sa-i invete pe altii. Este vorba despre tanarul aradean Mark Avram, care preda dans sportiv atat copiilor cat si adultilor. De asemenea, el ii invata pe tinerii insuratei Dansul Mirilor.

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la trei ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Marian Ghiveciu, a fost condamnat definitiv, marti, la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Balaban Grajdan, fostul sef al Inspectoratului in Constructii, 3 ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului Adrian Nastase

Adrian Balaban Grajdan, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului Adrian Nastase in dosarul Trofeul calitatii.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau, informeaza Agerpres.

Emotionant! Aveam 18 ani, iar el 20. S-a interesat si a facut rost de numarul meu, iar in acea noapte m-a sunat. Trei luni mai tarziu...

Un experiment desfasurat de CNN face senzatie pe internet, dupa de oameni simpli au fost rugati sa lase un mesaj vocal prin care sa povesteasca modul in care s-au indragostit, dar si cum le-a trecut iubirea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )