Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vaslui: Barbat arestat dupa ce talharit o fata de 15 ani, pe care a vrut sa o si violeze

B1 B1,
Vaslui: Barbat arestat dupa ce talharit o fata de 15 ani, pe care a vrut sa o si violeze

Un barbat de 45 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv dupa ce a incercat sa abuzeze sexual o fata de 15 ani care, de teama, i-a dat cei 330 de lei care ii avea asupra sa. Potrivit reprezentantilor. continuă pe B1

Un barbat din Vaslui a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o tanara de 15 ani

Un barbat de 45 de ani, din localitatea vasluiana Chitcani, a fost arestat preventiv de Judecatoria Barlad sub acuzatiile de talharie si tentativa de viol, dupa ce a incercat sa abuzeze sexual o fata de 15.

Talharul care a incercat sa violeze o tanara de 15 ani in padurea Dodesti, arestat preventiv

Eugen S. 45 ani), barbatul pus initial sub control judiciar dupa ce a urmarit o adolescenta care a coborat in halta Dodesti cu scopul de a o viola, a fost arestat preventiv.

Botosani: Barbat mort dupa ce a fost trimis acasa de medici, desi avea ruptura de aorta

Un barbat cu ruptura de aorta a murit dupa ce medicii de la Spitalul Judetean Botosani i-au prescris vitamine si l-au trimis acasa. Sotia barbatului de 43 de ani a sesizat Colegiul Medicilor Botosani, acuzand.

Balada Mioritei, rescrisa cu sange la Sibiu. Trei ciobani au fost arestat dupa ce si-au omorat un coleg. Erau invidiosi pe tanar

Povestea Mioritei s-a rescris la Sibiu. Trei ciobani au fost arestati dupa ce s-a descoperit ca, asta vara, si-au omorat in bataie un coleg de la stana si l-au aruncat intr-un lan de porumb. Invidiosi ca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )