Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vaslui: Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite din cauza unei razbunari cauzate de un divort

B1 B1,
Vaslui: Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite din cauza unei razbunari cauzate de un divort

Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite dupa o bataie ca-n filme in localitatea Blagesti din judetul Vaslui, informeaza B1 TV. Potrivit jurnalistilor de la vremea noua, victimele au fost. continuă pe B1

SUA: Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat produs in Louisiana

Doua persoane, printre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat i-a atacat, informeaza CNN. Ulterior, autorul atacului, in varsta de 35 de ani, a.

Accident grav in judetul Olt. O persoana si-a pierdut viata si alte noua au fost ranite

Noua persoane au fost ranite si una a murit, joi dimineata, dupa ce un microbuz in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Bobicesti din judetul Olt, la fata locului intervenind.

Un microbuz cu migranti sirieni, condus de un roman, s-a rasturnat in Ungaria, zece persoane au fost ranite

Zece migranti sirieni au fost raniti vineri dupa ce microbuzul in care se aflau, si care era condus de un cetatean roman, s-a rasturnat pe autostrada M5 din Ungaria, a anuntat politia ungara, citata de Reuters.

UPDATE Accident grav de microbuz intr-o localitate din Olt. Un barbat a murit, 14 persoane sunt ranite

Zece persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un microbuz in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Bobicesti din judetul Olt, la fata locului intervenind mai multe ambulante, precum si un elicopter SMURD, informeaza Mediafax.

Franta: Patru persoane, printre care un jandarm, au fost ucise intr-un schimb de focuri dintr-o tabara de romi

Patru persoane, printre care si un jandarm, au fost ucise si alte trei sunt grav ranite dupa schimbul de focuri petrecut marti intr-o tabara de romi din localitatea Roye. Un individ afalt in stare de ebrietate a.

Atac terorist cu bomba. Doi comandanti militari au murit

Doi comandanti militari au murit si alte zece persoane au fost ranite, joi, in vestul Irakului, intr-un atac terorist cu bomba revendicat de organizatia radicala Stat Islamic SI), potrivit autoritatilor.

Fratii Camataru si alte trei persoane, retinuti dupa incidentul de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )