Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vaslui: Bomba de aruncator gasita pe camp de un barbat care ara

Hotnews Hotnews,
 Vaslui: Bomba de aruncator gasita pe camp de un barbat care ara

O bomba de aruncator a fost gasita pe un camp din apropierea orasului vasluian Murgeni de un barbat care ara, relateaza News. ro. Pirotehnistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui au ridicat elementul de munitie, care a fost dus la depozitul special amenajat al Protectiei Civile. continuă pe Hotnews

Un vasluian a gasit o bomba pe camp in timp ce ara

O bomba a fost gasita pe un camp din apropierea orasului vasluian Murgeni de un barbat care ara. Pirotehnistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui au ridicat munitia, care a fost.

Marturia singurului barbat care a intrat in Mormantul Sfant! Cum se aprinde lumina in noaptea de inviere

Marturia singurului barbat care a intrat in Mormantul Sfant. Trebuia sa vad, ca un alt Toma necredinciosul, cu ochii mei ceea ce se intampla in interiorul.

CRIMA de pe Facebook: Politia cauta un barbat care a postat o inregistrare cu UCIDEREA unui batran de 74 ani! (VIDEO)

Politia din Cleveland a indemnat un barbat sa se predea, duminica, dupa ce acesta a postat pe Facebook o inregistrare video in care ucide un barbat in varsta, relateaza Reuters citat.

CRIMA de pe Facebook: Politia cauta un barbat care a postat o inregistrare cu UCIDEREA unui batran de 74 ani! (FOTO, VIDEO)

Politia din Cleveland a indemnat un barbat sa se predea, duminica, dupa ce acesta a postat pe Facebook o inregistrare video in care ucide un barbat in varsta, relateaza.

Politia de Cleveland cauta un barbat care a postat pe Facebook o inregstrare in care se vede cum ucide un batran de 74 de ani

Politia din Cleveland a indemnat un barbat, pe care-l acuza ca a postat pe Facebook o inregistrare video in care a ucis un barbat in varsta, duminica, sa se predea autoritatilor, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )