Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vaslui: Copil de 9 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini

B1 B1,
Vaslui: Copil de 9 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini

Un copil de noua ani din localitatea vasluiana Chersacosu a ajuns in stare grava la spital, sambata, dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini ciobanesti de la o stana din apropierea satului,. continuă pe B1

Copil de 9 ani din Husi, sfasiat de cainele familiei

Un baietel din Husi a ajuns in stare grava la spital, cu rani severe pe cap, maini si picioare, dupa ce a fost atacat de cainele familiei. Martorii spun ca animalul a devenit agresiv dupa ce a fost lovit cu pietre. Copilul a fost transferat de la spitalul din Husi, la o clinica din Iasi.

Barbat din Vaslui, la spital dupa ce a fost batut crunt de politisti

Un barbat din judetul Vaslui a ajuns la spital dupa ce, spune el, ar fi fost batut de mai multi politisti. Scandalul a fost provocat de o femeie care l-a acuzat ca i-a furat pasarile. Dupa spusele victimei,.

Baia Mare: Un copil de 4 ani a supravietuit dupa ce a cazut de la etajul 4

Un copil de patru ani a scapat nevatamat dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din Baia Mare. Acesta s-a aplecat peste balustrada de la geam chiar sub ochii tatalui sau si a cazut pe plafonul de.

Vaslui: invatator cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut o eleva

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de.

Femeie de 67 de ani, in coma la spital dupa ce a cazut sub metrou, la statia Constantin Brancoveanu

O femeie de 67 de ani a cazut sambata dimineata, in jurul orei 10:00, pe sinele metroului, la statia Constantin Brancoveanu, din Capitala, circulatia pe magistrala 2, Berceni-Pipera fiind blocata pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )