Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a accidentat mortal un barbat si a incendiat masina pentru a sterge urmele

B1 B1,
Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a accidentat mortal un barbat si a incendiat masina pentru a sterge urmele

Un sofer de 28 de ani din localitatea Bacesti, judetul Vaslui, a fost arestat, marti, dupa ce a accidentat mortal cu masina un barbat de 50 de ani, apoi a fugit de la locul faptei si a incendiat autoturismul. continuă pe B1

Sofer, arestat, dupa ce a accidentat mortal un barbat.

Un sofer de 28 de ani, din localitatea vasluiana Bacesti, a fost arestat, marti dupa-amiaza, pentru ucidere din culpa, dupa ce a accidentat mortal cu masina un barbat de 50 de ani, apoi a fugit de la locul faptei si a incendiat autoturismul pentru a sterge urmele, relateaza Mediafax. Potrivit cercetarilor facute de politistii vasluieni, in noaptea de luni spre marti, barbatul de 50 de ani a fost lovit in plin de masina condusa de tanarul de 28 de ani, victima fiind apoi tarata pe o distanta de .

Tomas Baias, soferul care a omorat un biciclist pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv

Tomas Baias, barbatul de 34 de ani care a provocat, duminca dimineata, un accident mortal pe o strada din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv. Aflat sub influenta alcoolului la volanul BMW-ului sau, acesta a trecut pe rosu si l-a spulberat pe biciclistul aflat pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit apoi de la locul accidentului.

Biciclist accidentat mortal de un BMW. Soferul masinii era beat si a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a petrecut duminica dimineata pe strada Splaiul Independentei din Cluj-Napoca. Biciclistul aflat in apropierea unei treceri de pietoni a fost spulberat de BMW-ul condus de soferul aflat sub influenta alcoolului. Politistii l-au prins pe acesta la scurt timp dupa producerea accidentului.

Ucigasul cu BMW a fost retinut. Beat la volan si trecand pe rosu, el a accidentat mortal un biciclist

Barbatul de 34 de ani care a provocat, duminca dimineata, un accident mortal pe o strada din Cluj-Napoca a fost retinut de politisti si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arest preventiv. Baias Tomas, aflat sub influenta alcoolului la volanul BMW-ului sau, a trecut pe rosu si l-a spulberat pe biciclistul aflat pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit apoi de la locul accidentului.

Un barbat acuzat de proxenetism a fost arestat pentru 30 de zile

Un barbat acuzat pentru savarsirea infractiunii de proxenetism a fost retinut, ieri, de catre politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale Arges, fiind prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Pitesti. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

O banda de hoti romani a fost trimisa dupa gratii. Sase romani au comis mai multe jafuri in toata Austria

Sase romani au ajuns in arestul politiei dupa ce ar fi comis mai multe jafuri in toata Austria. Romanii sunt acuzati ca jefuiau magazine de aparate electronice si electrocasnice in doar cateva minute.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )