Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un vehicul spatial rusesc orbiteaza necontrolat in jurul Terrei (VIDEO)

B1 B1,
Un vehicul spatial rusesc orbiteaza necontrolat in jurul Terrei (VIDEO)

Agentia spatiala rusa Roscosmos incearca sa recastige controlul vehiculului spatial robotizat Progress 59, care pare sa fi suferit o defectiune grava la scurt timp lansarea pe orbita, scrie. continuă pe B1

Un vehicul spatial rusesc orbiteaza necontrolat in jurul Terrei (VIDEO)

Agentia spatiala rusa Roscosmos incearca sa recastige controlul vehiculului spatial robotizat Progress 59, care pare sa fi suferit o defectiune grava la scurt timp lansarea pe orbita, scrie.

VIDEO: Un vehicul spatial rusesc orbiteaza necontrolat in jurul Terrei

Agentia spatiala rusa Roscosmos incearca sa recastige controlul vehiculului spatial robotizat Progress 59, care pare sa fi suferit o defectiune majora la putin timp dupa lansarea pe orbita, intr-o misiune de alimentare a Statiei Spatiale Internationale ISS), informeaza Mediafax.

Filmul Gravity, partial devenit realitate: Un vehicul spatial rusesc nu mai poate fi controlat [VIDEO]

Roscosmos, agentia spatiala a Rusiei, a pierdut controlul vehiculului spatial robotizat Progress 59 si cel mai probabil acesta va intra in atmosfera Pamantului, unde va fi distrus de frecarea cu aerul. in caz ca ti-a placut filmul Gravity si te-ai intrebat cat de probabil e sa se intample asa ceva in realitate, realitatea te-a prins [] Filmul Gravity, partial devenit realitate: Un vehicul spatial rusesc nu mai poate fi controlat [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )