Libnet.ro
UNICEF

01:05

VEKA Romania: Ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung

România Liberă România Liberă,
VEKA Romania: Ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung

Cat de bine se informeaza romanii inainte de a lua decizia de achizitie a tamplariei termoizolante, care este principalul criteriu de cumparare si de ce ferestrele ieftine ii vor costa mai mult pe romani, pe termen mediu si lung? Toate aceste intrebari au fost adresate in cadrul sondajului national comandat de VEKA Romania si realizat de Neomar Consulting in perioada 10 ianuarie 6 februarie 2015, pe un esantion reprezentativ persoane fizice) de 1,100 persoane cu varste cuprinse intre 20 si 60 ani. Marja de eroare de esantionare este de +2,9% . continuă pe România Liberă

Moldovenii vor plati dublu pentru miliardul furat

Guvernatorul BNM, Dorin Dragutanu, a dat asigurari ca lichidarea bancilor nu va costa mai mult decat suma garantiei de stat, iar creditorii nu au sanse sa obtina alti bani. Expertii sustin ca suma pe care moldovenii o vor plati pentru miliardul furat se va dubla.

Romania puternica. Visul unei nopti de vara si nimic mai mult

Mare e Romania asta Mare, mai fratilor. Daca ai ghinionul, chiar vara, desi nu mai exista vale prin munti unde sa nu se fi ratacit macar un pet de Coca Cola, sa cazi cu planorul, nu ti se mai gasesc urmele de parca ai fi disparut in Oceanul Indian, intre Insulele Reunion si Australia. Dar poate nu marimea face sa se piarda toate urmele, ci lipsa de transparenta, care depaseste chiar dimensiunile Romaniei mari? .

Alina Mungiu-Pippidi: Romania puternica. Visul unei nopti de vara si nimic mai mult

Mare e Romania asta Mare, mai fratilor. Daca ai ghinionul, chiar vara, desi nu mai exista vale prin munti unde sa nu se fi ratacit macar un pet de Coca Cola, sa cazi cu planorul, nu ti se mai gasesc urmele de parca ai fi disparut in Oceanul Indian, intre Insulele Reunion si Australia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )