Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce venituri are Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
Ce venituri are Vladimir Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, relateaza agentia Tass, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin, venit dublu pe 2014, dar mai mic decat al lui Dmitri Medvedev

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, dar mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, care a castigat 8 milioane de ruble 158. 000 de dolari),.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Vladimir Putin este personalitatea anului 2015 a revistei Time

Intr-o companie diversificata, de la staruri pop, la guru in tehnologie, vizionari si politicieni, dar si intr-un moment in care relatiile ruso-americane au atins un nou prag inferior, presedintele Rusiei Vladimir Putin a iesit pe primul loc in sondajul revistei Time privind cea mai influenta figura de pe plan mondial.

Vladimir Putin a ridicat embargoul privind livrarea catre Iran a sistemului de rachete S-300

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret care va permite intensificarea schimburilor economice cu Iranul, inclusiv vanzarea sistemelor de rachete S-300, anunta Kremlinul, potrivit Reuters.

Vladimir Putin a ridicat interdictia privind livrarea de rachete S-300 catre Iran

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni un decret prin care anuleaza interdictia pentru Rusia de a livra Iranului rachete de tip S-300, potrivit unui comunicat difuzat de Kremlin, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )