Libnet.ro
UNICEF

01:05

Venituri mai mici cu 32,64% pentru Calipso Oradea, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Venituri mai mici cu 32,64% pentru Calipso Oradea, in primul semestru

Calipso Oradea CAOR) a inregistrat o reducere a veniturilor totale, in primul semestru, de 32,64%, ajungand la 5,86 milioane lei, fata de 8,7 milioane lei, nivel inregistrat in primele sase luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat privind situatiile financiare, publicat pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Rompetrol Rafinare raporteaza pierderi cu 40% mai mici decat in 2012.

Compania Rompetrol Rafinare, parte a grupului Rompetrol, a raportat pentru primul semestru pierderi de 78,43 milioane dolari, cu 40% mai mici fata de nivelul de 131,83 milioane dolari inregistrat in aceeasi perioada a anului 2012, in timp ce cifra de afaceri a scazut cu 13%, la 1,96 miliarde dolari, relateaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici decat in SUA, ce le permite sa economiseasca sute de milioane de dolari. Unele dintre cele mai mari fuziuni si achizitii.

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, dupa preluarea unor companii din regiune, atrase de taxele mai mici decat in SUA care le vor permite economisirea a sute de milioane de dolari, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )