Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, dupa preluarea unor companii din regiune, atrase de taxele mai mici decat in SUA care le vor permite economisirea a sute de milioane de dolari, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici decat in SUA, ce le permite sa economiseasca sute de milioane de dolari. Unele dintre cele mai mari fuziuni si achizitii.

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici decat in SUA, ce le permite sa economiseasca sute de milioane de dolari. Unele dintre cele mai mari fuziuni si achizitii.

Adevarul live, de la ora 15.00: Cand este prea tarziu sa faci copii si de ce tot mai multe cupluri sunt infertile

Tot mai multe cupluri tinere se confrunta cu probleme de fertilitate, arata statisticile. La Adevarul Live de la ora 15. 00, vom afla motivele, care dintre parteneri este de vina in cele mai multe cazuri si ce solutii mai ofera astazi statul roman persoanelor care sufera de infertilitate.

Mai putina violenta, dar mai multe cazuri de inselaciune in Maramures

Ca urmare a activitatii fortelor de ordine din judet, Maramuresul a cunoscut o scadere favorabila a infractiunilor privind vatamarea corporala si furturile. La polul opus, inselaciunile par sa faca tot mai multe victime in randul maramuresenilor, fiind reclamate in prima jumatate a acestui an peste 50 de astfel de infractiuni.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbuson

Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbusonPlangere la OPC! Desi a inghitit un CD cu antivirus, un caracalean acuza ca nu se simte mai bineInevitabil! In loc de sunetul marii, in scoicile de pe plajele din Mamaia se aud maneleViorel Lis a cerut sa i se retrocedeze casa parinteasca: Pestera ScarisoaraRivalitatea continua! Braila si Galati intra in cursa gazduirii Jocurilor Olimpice din anul 3048.

Fara apa calda pe mai multe strazi din trei sectoare din Bucuresti

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti a anuntat printr-un comunicat de presa emis miercuri ca vineri, 19 august , incepand cu ora 09. 00, RADET Bucuresti va executa probe de presiune la nivelul retelei termice primare de alimentare cu energie termica, aferenta ariei sectoarelor 1, 5 si 6, motiv pentru care locuitorii din mai multe zone vor ramane fara apa calda.

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sfantului Nifon de la Targoviste, la care au participat, duminica, peste 10. 000 de enoriasi s-au simtit rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua femei fiind transportate cu ambulantele la spital.

in dialog cu Magda Carneci: Exista azi din ce in ce mai multe feluri de a fi angajat in viata publica si de a fi solidar social

Intelectualilor li s-a reprosat ba ca se implica in politica si in tot ceea ce tine de civic, aminind scrierea unor opere esentiale, ba ca, dimpotriva, sint apolitici, egoisti, fara preocupare pentru problemele care ii framinta pe toti. Cum vedeti dvs. aceasta ecuatie destul de dificila?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )