Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sfantului Nifon de la Targoviste, la care au participat, duminica, peste 10. 000 de enoriasi s-au simtit rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua femei fiind transportate cu ambulantele la spital. continuă pe Adevărul

Targoviste: Peste 150 de jandarmi si pompieri vor asigura ordinea publica la sarbatoarea Sf. Nifon, in acest weekend

In perioada 10 - 11 august 2013, la Catedrala Arhiepiscopala si Mitropolitana din Targoviste vor avea loc ceremoniile religioase legate de sarbatorirea solemna a Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului si Mitropolitul Tarii Romanesti, eveniment la care se anunta participarea unui numar foarte mare de credinciosi.

Revolta in Grecia la un centru pentru detentia imigrantilor: Mai multe persoane au evadat, iar zece politisti au fost raniti

Zece politisti greci au fost raniti, sambata seara, in cadrul unei revolte ce a izbucnit la un centru pentru detentia imigrantilor clandestini in apropiere de Atena. Potrivit autoritatilor, mai multi.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Mai putina violenta, dar mai multe cazuri de inselaciune in Maramures

Ca urmare a activitatii fortelor de ordine din judet, Maramuresul a cunoscut o scadere favorabila a infractiunilor privind vatamarea corporala si furturile. La polul opus, inselaciunile par sa faca tot mai multe victime in randul maramuresenilor, fiind reclamate in prima jumatate a acestui an peste 50 de astfel de infractiuni.

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

Spaniol retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe Aeroportul Henri Coanda, de politistii de frontiera, informeaza Politia de Frontiera.

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

Dupa un sondaj facut pe pagina sa de Facebook, primarul Timisoarei a decis sa redeschida mai multe cluburi inchise recent din cauza zgomotului

Primarul Timisoarei, liberalul Nicolae Robu a anuntat ca va anula decizia viceprimarului Traian Stoia PSD) prin care saptamana trecuta au fost inchise 4 cluburi din Timisoara aflate pe malul canalului Bega din cauza galagiei pe care acestea o fac noaptea. Robu a anuntat ca va redeschide cluburile in urma rezultatelor unui sondaj pe aceasta tema postat pe pagina sa de Facebook. Primarul spune ca va emite un document care urmeaza sa fie semnat de patronii cluburilor care se vor angaja sa reduca sonorul pe durata noptii.

Temperatura a depasit 40 de grade in mai multe regiuni ale Japoniei: Deasupra tarii stationeaza un anticiclon

In Japonia s-a inregistrat un nou record de temperatura, luni, dupa ce in weekend cel putin 19 persoane au decedat din cauza caldurii, relateaza AFP. Luni, pe insula meridionala Shikoku, s-au inregistrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )