Libnet.ro
UNICEF

10:30

Temperatura a depasit 40 de grade in mai multe regiuni ale Japoniei: Deasupra tarii stationeaza un anticiclon

B1 B1,
Temperatura a depasit 40 de grade in mai multe regiuni ale Japoniei: Deasupra tarii stationeaza un anticiclon

In Japonia s-a inregistrat un nou record de temperatura, luni, dupa ce in weekend cel putin 19 persoane au decedat din cauza caldurii, relateaza AFP. Luni, pe insula meridionala Shikoku, s-au inregistrat. continuă pe B1

in stanga Nistrului sunt de 5 ori mai multe vulpi decat norma admisibila

Specialistii in sanatate din regiunea transnistreana sunt ingrijorati de populatia ridicata de vulpi. Potrivit celor mai recente date, aceasta este de 5 ori mai mare decat norma admisibila, iar pe 100 de hectare de teren densitatea rapitorilor este de 10 animale, transmite IPN.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Mai putina violenta, dar mai multe cazuri de inselaciune in Maramures

Ca urmare a activitatii fortelor de ordine din judet, Maramuresul a cunoscut o scadere favorabila a infractiunilor privind vatamarea corporala si furturile. La polul opus, inselaciunile par sa faca tot mai multe victime in randul maramuresenilor, fiind reclamate in prima jumatate a acestui an peste 50 de astfel de infractiuni.

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sfantului Nifon de la Targoviste, la care au participat, duminica, peste 10. 000 de enoriasi s-au simtit rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua femei fiind transportate cu ambulantele la spital.

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

Spaniol retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe Aeroportul Henri Coanda, de politistii de frontiera, informeaza Politia de Frontiera.

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Vreme EXTREMA in Romania. Mai multe judete au fost afectate de furtuni.

UPDATE: Meteorologii au emis atentionare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Vrancea. In sud-estul judetelui Bacau, inclusiv localitatile Motoseni, Sascut, Huruiesti, Podu Turcului si in nord-estul judetelui Vrancea, inclusiv localitatile Serbanesti, Adjud, Fitionesti, Tanosoaia si zona de munte a judetului se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. ---- Meteorologii au emis cod galben .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )