Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mici

B1 B1,
Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici decat in SUA, ce le permite sa economiseasca sute de milioane de dolari. Unele dintre cele mai mari fuziuni si achizitii. continuă pe B1

Tot mai multe companii americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici

Tot mai multe grupuri americane se inregistreaza in Europa, atrase de taxele mai mici decat in SUA, ce le permite sa economiseasca sute de milioane de dolari. Unele dintre cele mai mari fuziuni si achizitii.

Mai putina violenta, dar mai multe cazuri de inselaciune in Maramures

Ca urmare a activitatii fortelor de ordine din judet, Maramuresul a cunoscut o scadere favorabila a infractiunilor privind vatamarea corporala si furturile. La polul opus, inselaciunile par sa faca tot mai multe victime in randul maramuresenilor, fiind reclamate in prima jumatate a acestui an peste 50 de astfel de infractiuni.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Olanda, tara cu mai multe biciclete decat oameni

In Olanda, exista mai multe biciclete decat numarul de locuitori din tara, iar in orase precum Amsterdam si Haga peste 70% dintre calatorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici pana la cei mari, olandezii pedaleaza cu incredere pe strazile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte tari care aspira la politici verzi si la o mai buna functionare a societatii.

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sf. Nifon, de la Targoviste, au avut nevoie de ingrijiri medicale

Mai multe persoane aflate la sarbatoarea Sfantului Nifon de la Targoviste, la care au participat, duminica, peste 10. 000 de enoriasi s-au simtit rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua femei fiind transportate cu ambulantele la spital.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

in dialog cu Magda Carneci: Exista azi din ce in ce mai multe feluri de a fi angajat in viata publica si de a fi solidar social

Intelectualilor li s-a reprosat ba ca se implica in politica si in tot ceea ce tine de civic, aminind scrierea unor opere esentiale, ba ca, dimpotriva, sint apolitici, egoisti, fara preocupare pentru problemele care ii framinta pe toti. Cum vedeti dvs. aceasta ecuatie destul de dificila?.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )