Libnet.ro
UNICEF

12:30

Verdict in dosarul Mita pentru arbitri. Cornel Penescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Verdict in dosarul Mita pentru arbitri. Cornel Penescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri. Decizia Tribunalului Prahova nu este insa definitiva, i. continuă pe Antena3

Dosarul Mita pentru arbitri Cornel Penescu, finantator FC Arges, patru ani de inchisoare cu executare; Gh. Constantin, presedinte al CCA, 3 ani cu executare

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1, dosar in care DNA a trimis in judecata, in anul 2009, 14 persoane, decizia Tribunalului Prahova nefiind insa definitiva, informeaza Mediafax. In acelasi dosar, fostul sef al arbitrilor CCA), Gheorghe Constantin, a primit 3 ani de inchisoare cu executare.

Dosarul Mita pentru arbitri 1: Cornel Penescu, fost finantator FC Arges, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1. in acest dosar, procurorii Directiei Nationalae Anticoruptie au trimis in judecata, in anul 2009, 14 persoane, pentru dare de mita, cumparare de influenta si constituire de grup infractional organizat. Decizia Tribunalului Prahova nu este insa definitiva.

Cornel Penescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind mita pentru arbitri

Fostul finantator al clubului FC Arges, Cornel Penescu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul privind mita pentru arbitri, a declarat, purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova,.

Tribunalul Prahova: Pronuntarea in dosarul privind mita pentru arbitri, amanata pentru a treia oara

Magistratii Tribunalului Prahova au amanat, luni, pentru a treia oara, pronuntarea in dosarul privind mita pentru arbitri in care au fost trimise in judecata, in anul 2009, 14 persoane, printre care si fostul finantator al FC Arges, Cornel Penescu. Potrivit portalului instantelor de judecata, Tribunalul Prahova, instanta la care se judeca pe fond dosarul, a amanat pentru a treia oara pronuntarea, urmatorul termen fiind stabilit pentru data de 24 octombrie.

Cornel Penescu, fost finantator FC Arges, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1, dosar in care DNA a trimis in judecata, in anul 2009, 14 persoane, decizia Tribunalului Prahova nefiind insa definitiva, informeaza Mediafax.

Cornel Penescu, fost finantator FC Arges, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1. Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova, judecatorul Gabriela Mihai, in acelasi dosar fostul director general al SC PIC, Liviu Facaleata, si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal au primit pedepse de cate trei ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )