Libnet.ro
UNICEF

23:30

Verdict dupa 16 ani in cazul a doi sirieni care au fugit din Romania dupa spolierea celei mai mari fabricide fibre sintetice

Adevărul Adevărul,
Verdict dupa 16 ani in cazul a doi sirieni care au fugit din Romania dupa spolierea celei mai mari fabricide fibre sintetice

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice. continuă pe Adevărul

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Tragedie pe DN7. O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce a iesit pe trapa masinii sa-si faca un seflie

Tragedie in judetul Valcea. O fata de 16 ani a murit in timp ce se afla cu prietenii intr-o masina, care circula pe DN7 A, in zona Vidra. Fata a iesit pe trapa masinii sa ia o gur?.

Franta: O adolescenta de 16 ani, care PREGATEA un ATENTAT, prinsa de politisti

O tanara de 16 ani a fost plasata in detentie provizorie dupa ce a fost prinsa de politisti ca pregatea un atentat in Franta. Minora a fost inculpata pentru asociere la un grup.

O fata de 16 ani, care se pregatea sa comita un atentat, a fost INCULPATA in Franta

O adolescenta de 16 ani care se declara pregatita sa comita un atentat in Franta a fost inculpata luni si plasata in detentie provizorie, au anuntat surse judiciare.

Mama la 16 ani: Este greu. Un copil nu este o papusa. Semnal de alarma: numarul minorelor insarcinate s-a dublat la Iasi

Medicii celei mai mari maternitati din Capitala Moldovei trag un semnal de alarma si arata ca numarul mamelor minore s-a dublat in ultimii sapte ani. in prima jumatate a acestui an sunt deja inregistrate 102 cazuri, fata de 137 cate au fost pe tot parcusul anului 2009.

Viata nu merge de fiecare data in linie dreapta. O printesa va divorta dupa 14 ani de casnicie

Palatul regal din Oslo a anuntat ca printesa Martha Louise a Norvegiei va divorta dupa 14 ani de casnicie. Viata nu merge de fiecare data in linie dreapta, a declarat printesa.

Au auzit doi batrani care plangeau in casa. Patru politisti le-au batut la usa si le-au facut un cadou magic

Patru politisti italieni au gatit paste pentru un cuplu de batrani dupa ce i-au auzit plangand pe acestia din cauza singuratatii si a stresului provocat de stirile de la televizor, scrie The.

A facut poza aceasta cand se afla in tren. Ce i s-a intamplat tanarului dupa cinci ani

Duminica trecuta, Simon Brown 24 de ani) a fost decapitat de tren, la sud de Londra. in mod bizar, in urma cu cinci ani, tanarul a postat poza de mai sus pe contul sau de Facebook. O co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )