Libnet.ro
UNICEF

07:00

Veronica din Canada, scrisoare catre Ponta, dupa propunerea ca romanii din diaspora sa cotizeze la buget: Daca taceati, plagiator ramaneati!

B1 B1,
Veronica din Canada, scrisoare catre Ponta, dupa propunerea ca romanii din diaspora sa cotizeze la buget: Daca taceati, plagiator ramaneati!

Dupa afirmatiile premierului Victor Ponta conform carora daca cele 3 milioane de romani din diaspora ar cotiza cu 10 euro pe luna la bugetul social al Romaniei ar fi o cotizatie pe care am simti-o, o. continuă pe B1

Veronica din Canada, mesaj catre Ponta despre impozitarea diasporei: Daca taceati, plagiator ramaneati. Va comportati ca un bandit

O romanca, stabilita in Canada, i-a adresat, din nou, lui Victor Ponta o scrisoare in care critica declaratia facuta zilele trecute de premier potrivit careia daca cei 3 milioane de romani din diaspora ar cotiza cu 10 euro pe luna la bugetul social al Romaniei ar fi o cotizatie pe care am simti-o.

Veronica din Canada, mesaj catre Ponta despre impozitarea diasporei: Daca taceati, plagiator ramaneati

O romanca stabilita in Canada i-a adresat, din nou, lui Victor Ponta o scrisoare in care critica declaratia facuta zilele trecute de premier potrivit careia daca cele 3 milioane de romani din diaspora ar cotiza cu 10 euro pe luna la bugetul social al Romaniei ar fi o cotizatie pe care am simti-o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )