Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste buna pentru familia Bodnariu: Unul dintre copii, Ezekiel, se va intoarce acasa

B1 B1,
Veste buna pentru familia Bodnariu: Unul dintre copii, Ezekiel, se va intoarce acasa

Unul dintre copiii familiei Bodnariu, Ezekiel, se va intoarce acasa la parintii lui, potrivit deciziei judecatorillor norvegieni, arata popaspentrusufet. worpress. com. Cazul familiei Bodnariu a scandalizat. continuă pe B1

Mihai Gadea: Vesti extraordinare pentru familia Bodnariu. Mezinul Ezekiel poate reveni acasa!

Mihai Gadea a anuntat, la Sinteza zilei, ca judecatorii norvegieni au decis ca unul dintre micutii familiei Bodnariu sa se intoarca in sanul familiei, citand stiripesurse. ro .

Unul dintre criminalii handbalistului Marian Cozma a iesit din puscarie pentru buna purtare: Barbatul a fost asteptat de prieteni cu sampanie

Paul Gabor, unul dintre criminalii handbalistului Marian Cozma, a iesit din inchisoare pentru buna purtare, potrivit blikk. hu, in ciuda faptului ca fusese condamnat la cinci ani de inchisoare.

Unul dintre israelienii arestati pentru hartuirea sefei DNA a recunoscut acuzatiile

Unul dintre cei doi israelieni arestati preventiv dupa plangerea de hartuire depusa de fostul procuror Ioan Lascu, tatal procurorului sef al DNA, ar fi colaborat cu anchetatorii in timpul audierilor s.

Unul dintre autorii atacurilor teroriste de la Bruxelles a lucrat la Parlamentul European

Unul dintre autorii atentatelor comise la Bruxelles pe 22 martie, soldate cu 32 de morti, a lucrat in trecut in incinta Parlamentului European, afirma surse citate de presa austriaca.

Unul dintre autorii atacurilor teroriste de la Bruxelles a lucrat in Parlamentul European

Unul dintre autorii atentatelor comise la Bruxelles pe 22 martie a lucrat in trecut in incinta Parlamentului European, spune presa austriaca, potrivit Mediafax. Parlamentul European confirma ca,.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Presedintele tarii noastre, domnul Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania, prin care reaminteste ca aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a Romaniei, conform unui comunicat trimis redactiei noastre.

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Targ culinar caritabil pentru familia Soare din campania Schimba o viata

Scoala Internationala Spectrum Ploiesti a organizat un targ culinar cu specific romanesc si turcesc pentru a sustine o cauza umanitara. Au fost pregatite multe bucate traditionale, iar elevii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )