Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste buna pentru internauti, privind site-urile YouTube si Google Maps

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru internauti, privind site-urile YouTube si Google Maps

Cei de la Google au decis sa introduca cea mai dorita functie pe dispozitivele cu Android. YouTube si Google Maps vor functiona fara Internet. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru absolventii care au implinit 16 ani

Absolventii institutiilor de invatamant, care au implinit 16 ani, pot beneficia, timp de sase luni, de o indemnizatie de somaj, cu conditia sa solicite acest lucru in 60 de zile de la data absolvirii, informeaza ANOFM.

Surprize Roland Garros: Veste buna pentru Halep, dupa eliminarea Carolinei Wozniacki

Turneul de la Roland Garros continua, pe tabloul de simplu feminin, cu eliminari surpriza. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 5, a parasit turneul, dupa ce a fost eliminata de Julia Goerges, locul 72 WTA, in turul al doilea.

Nu e OK, Cupid: femeile dezvaluie mesajele ciudate primite pe site-urile de dating

Datingul online nu e intotdeauna cea mai buna idee. Exceptand riscurile deja evident, exista si posibilitatea de a intalni tot felul de personaje ciudate, care te fac sa te intrebi ce e in neregula cu locuitorii de pe Terra. Am vorbit recent despre cele mai populare aplicatii de dating, printre care se numara si OkCupid. Desi, [] Nu e OK, Cupid: femeile dezvaluie mesajele ciudate primite pe site-urile de dating Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )