Libnet.ro
UNICEF

23:30

Veste buna pentru soferii care se pregatesc de concediu: Carburantii au scazut din nou sub 5 lei pe litru

B1 B1,
Veste buna pentru soferii care se pregatesc de concediu: Carburantii au scazut din nou sub 5 lei pe litru

Dupa scaderea bariului de petrol, pretul carburantilor a ajuns din nou sub pragul de 5 lei pe litru. Aceasta informatie este una extrem de buna pentru soferi, tinand cont de perioada. continuă pe B1

Veste buna pentru cetatenii din Republica Moldova: Ar putea sa-si redobandeasca cetatenia romana in 30 de zile

Cetatenii din Republica Moldova ar putea sa-si redobandeasca cetatenia romana in 30 de zile. Proiectul de lege care va asigura redobandirea cetateniei romane in termen de.

Situatie ingrijoratoare pentru turistii care aleg sa se plimbe cu vaporasele pe traseul Gura Portitei Jurilovca. Barcagii incalca normele extrem de grav (FOTO)

Situatie ingrijoratoare pentru turistii care se plimba cu salupele pe lacul Golovita pe traseul Gura Portitei Jurilovca, Tulcea. Din dorinta de realaxare oamenii nu sunt constienti de gravitate.

Economia Irlandei a crescut cu 26% din cauza relocarii unor multinationale. De ce nu este, totusi, o veste buna

Economia Irlandei a crescut in 2015 cu 26,3%, fata de o estimare anterioara de 7,8%, datorita relocarii unor multinationale, venite pentru a beneficia de paravanul unor taxe mici, scrie Bloomberg. Desi pe hartie procentul este imens, acest lucru nu va insemna crearea de locuri de munca.

Alerta pentru romanii care au credite la banci. S-a ajuns la dezastrul de acum 3 ani

Primele cinci luni din an nu au adus vesti bune pentru bancheri la capitolul numar de restanteri, in conditiile in care numarul persoanelor fizice cu restante mai mari de.

Virusul Zika, in Romania: Recomandari de la Ministerul Sanatatii pentru persoanele care calatoresc sau locuiesc in zone cu transmitere activa a virusului

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii un comunicat de presa in care ofera mai multe recomandari si avertizeaza privind riscul contaminarii cu virusul Zika. Informatiile vin dupa ce ministerul a.

News Magazine: CNADNR - salarii regesti pentru angajatii care au ingropat drumurile

Ultimii la drumuri, primii la sporuri de munca. Compania de stat care administreaza bugetele de transport pentru Romania isi plateste regeste angajatii. Acestia sunt recompensati cu sporuri imense at.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )