Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Irlandei a crescut cu 26% din cauza relocarii unor multinationale. De ce nu este, totusi, o veste buna

Adevărul Adevărul,
Economia Irlandei a crescut cu 26% din cauza relocarii unor multinationale. De ce nu este, totusi, o veste buna

Economia Irlandei a crescut in 2015 cu 26,3%, fata de o estimare anterioara de 7,8%, datorita relocarii unor multinationale, venite pentru a beneficia de paravanul unor taxe mici, scrie Bloomberg. Desi pe hartie procentul este imens, acest lucru nu va insemna crearea de locuri de munca. continuă pe Adevărul

Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este blocat din cauza ELCEN

ACTUALIZARE 17:42 PMB: Mai multe scoli si spitale au conturile blocate de ELCEN Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat astazi sprijin premierului Ciolos pentru a rezolva situatia referitoare la sistemul de termoficare din Bucuresti, in conditiile blocarii conturilor de catre ELCEN in cazul unor spitale si scoli, potrivit unui comunicat al PMB. ----------- Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este in acest moment blocat din cauza sau la cererea Electrocentrale Bucuresti ELCEN), transmite compania intr-un comunicat, precizand ca a initiat demersurile pentru recuperarea sumelor pe care RADET le datoreaza, pentru agent termic livrat in mai 2013-decembrie 2014 si neachitat, fiind initiata executarea silita prin instituirea popririi la tert poprit, debitori ai regiei.

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze in subteran

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze.

Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant, dupa vizita intreprinsa de oficialul rus in Moldova, scrie Mediafax.

Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, marti, pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de iesire din Capitala, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme, o persoana fiind transportata la spital cu rani usoare, au declarat oficiali din Brigada Rutiera pentru Mediafax.

Obama, fortat sa-si scurteze vizita oficiala in Spania din cauza incidentului armat de la Dallas

Barack Obama se afla intr-o vizita oficiala de o zi in Spania, unde se va intalni cu regele Spaniei si premierul Mariano Rajoy, presedintele american fiind nevoit sa-si scurteze vizita din.

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi.

Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

Din cauza a ceea ce specialistii numesc superciuperca, o importanta clinica de terapie intensiva din Londra a fost inchisa, anunta News. ro citand The Telegraph, dupa cum relateaza HotNews.

Explozie puternica in Suceava, din cauza unei acumulari de gaze in canalizare

Trei capace de canal au sarit in aer, sambata, in urma exploziei unei acumulari de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. in urma exploziei, o persoana a suferit arsuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )