Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

România Liberă România Liberă,
Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

Din cauza a ceea ce specialistii numesc superciuperca, o importanta clinica de terapie intensiva din Londra a fost inchisa, anunta News. ro citand The Telegraph, dupa cum relateaza HotNews. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: O unitate de terapie intensiva dintr-un spital londonez a fost inchisa dupa descoperirea unei superciuperci

Descoperirea unei superciuperci a condus la inchiderea unei importante unitati de terapie intensiva din Londra. intre timp, aproape 50 de pacienti britanici au fost infectati de ciuperca rara, care intra rapid in sange si cauzeaza infectii grave, iar uneori duce la moartea pacientilor.

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi.

Statie de metrou din Londra, evacuata din cauza unui pachet suspect

Sute de pasageri au fost evacuati, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza semnalarii prezentei unui colet suspect. Incidentul a avut loc in statia de metrou Baker Street, situata.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze in subteran

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze.

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul.

Jose Manuel Barroso, numit presedinte non-executiv al subsidiarei Goldman Sachs din Londra

Goldman Sachs l-a numit pe Jose Manuel Barroso in functia de presedinte non-executiv al subsidiarei sale din Londra GSI), pentru a ajuta banca americana de investitii sa depaseasca efectele negative provocate de decizia socanta a Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE), transmite Financial Times.

Jose Manuel Barroso s-a angajat consilier la Goldman Sachs din Londra

Goldman Sachs l-a numit pe Jose Manuel Barroso in functia de presedinte non-executiv al subsidiarei sale din Londra GSI), pentru a ajuta banca americana de investitii sa depaseasca efectele negative provocate de decizia socanta a Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE), transmite Financial Times .

Sos. Kiseleff din Bucuresti inchisa din nou, in weekend, pentru activitati sportive

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri, de la ora 22,00, pana duminica la ora 14,00 pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei, pentru desfasurarea unei activitati sportive.

Explozie puternica in Suceava, din cauza unei acumulari de gaze in canalizare

Trei capace de canal au sarit in aer, sambata, in urma exploziei unei acumulari de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. in urma exploziei, o persoana a suferit arsuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )