Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marea Britanie: O unitate de terapie intensiva dintr-un spital londonez a fost inchisa dupa descoperirea unei superciuperci

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: O unitate de terapie intensiva dintr-un spital londonez a fost inchisa dupa descoperirea unei superciuperci

Descoperirea unei superciuperci a condus la inchiderea unei importante unitati de terapie intensiva din Londra. intre timp, aproape 50 de pacienti britanici au fost infectati de ciuperca rara, care intra rapid in sange si cauzeaza infectii grave, iar uneori duce la moartea pacientilor. continuă pe Adevărul

Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

Din cauza a ceea ce specialistii numesc superciuperca, o importanta clinica de terapie intensiva din Londra a fost inchisa, anunta News. ro citand The Telegraph, dupa cum relateaza HotNews.

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor din Marea Britanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca autoritatile trebuie sa condamne cat se poate de ferm gesturile discriminatorii impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie.

Magazinul unor romani din Marea Britanie a fost incendiat. Reactia MAE dupa incident

Un magazin apartinand unor cetateni romani a fost incendiat in noaptea de 8 iulie, in localitatea Norwich din Marea Britanie, MAE solicitand autoritatilor britanice sa clarifice.

Leadsom: Dreptul de a ramane in Marea Britanie post-Brexit va depinde de permisele de munca

Cetatenii UE care vin in Marea Britanie dupa ce tara va parasi Uniunea Europeana vor trebui sa obtina permise de munca daca doresc sa ramana, a declarat Andrea Leadsom, una dintre cele doua.

Marea Britanie: Agresiunile xenofobe au crescut cu 42% in contextul referendumului

Agresiunile cu caracter xenofob au crescut cu 42% in Marea Britanie, in contextul referendumului prin care s-a decis iesirea tarii din blocul comunitar, informeaza Reuters. Din 16 iunie pana.

Brexit: Marea Britanie nu va intoarce spatele apararii si securitatii Europei

Marea Britanie va ramane angajata pentru apararea si securitatea Europei chiar si dupa ce va parasi Uniunea Europeana UE), a declarat premierul britanic David Cameron, la sosirea sa, vineri, la summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), informeaza agentiile de presa Reuters si AFP.

Aparitie inedita pe o strada din Londra. Imigrantilor din Marea Britanie nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut asta

Marea Britanie trece prin clipe dificile de cand majoritatea populatiei a decis iesirea din Uniunea Europeana, printr-un referendum care va intra in istorie sub numele de BREXIT. Desi peste 51 la suta.

Marea Britanie trimite sute de militari la granita cu Rusia

Marea Britanie mobilizeaza sute de militari la granita Rusiei cu statele baltice, pe fondul tensiunilor cu Moscova, anunta Independent. Secretarul Apararii Michael Fallon a explicat ca regatul trimite 650 de mi.

BREXIT. Nici vorba de restrictii in Marea Britanie

In ciuda panicii generalizate in urma referendumului pentru Brexit, Marea Britanie primeste in continuare studenti din Romania. Nici cei care sunt deja la studii nu au motive de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )