Libnet.ro
UNICEF

07:30

BREXIT. Nici vorba de restrictii in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
BREXIT. Nici vorba de restrictii in Marea Britanie

In ciuda panicii generalizate in urma referendumului pentru Brexit, Marea Britanie primeste in continuare studenti din Romania. Nici cei care sunt deja la studii nu au motive de. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru britanici, dupa BREXIT. Franta a depasit Marea Britanie si a devenit a cincea economie a lumii

Franta a intrecut Marea Britanie si a devenit a cincea mare economie a lumii, dupa ce lira sterlina a atins un nou minim, dupa Brexit, scrie The Independent. Lira sterlina s-a depreciat cu extrem de mult.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

BREXIT. Germania vrea sa colaboreze in continuare cu Marea Britanie in combaterea terorismului

Germania este favorabila continuarii cooperarii dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in domeniul combaterii terorismului si dupa ce aceasta din urma va parasi blocul comunitar, a declarat joi la Bratislava ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, iar in ceea ce priveste criza refugiatilor, el a cerut un sistem european de azil in virtutea caruia fiecare stat membru al UE sa aplice aceleasi reguli pentru primirea migrantilor si prestatiile sociale oferite acestora, relateaza agentia EFE.

Brexit. Romanii din Marea Britanie sunt nelinistiti in legatura cu viitorul lor

Referendumul din 23 iunie, in cadrul caruia britanicii s-au pronuntat pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, i-a uluit pe foarte multi romani care traiesc in Marea Britanie, semanand confuzie in randul acestora, noteaza BBC.

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

Brexit. Taxa pe corporatii ar putea fi redusa cu cinci procente, in Marea Britanie

Ministrul de Finante britanic, George Osborne, doreste sa pastreze investitiile business-urilor in Marea Britanie prin reducerea taxei pe corporatii de la 20% la 15%.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

FT: Marea Britanie va reduce taxa pe corporatii

Ministrul britanic de finante, George Osborne, intentioneaza sa reduca taxa pe corporatii la mai putin de 15%, de la 20% in prezent, intr-o incercare de a atenua socul investitorilor dupa ce alegatorii din Marea Britanie au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), anunta publicatia Financial Times, transmite Reuters.

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC.

Marea Britanie: Actiune colectiva in instanta impotriva MasterCard care ar fi impus in cazul a milioane de clienti taxe ilegale timp de 16 ani

O actiune in instanta a fost deschisa in Marea Britanie impotriva MasterCard, care ar fi impus in cazul a milioane de clienti taxe ilegale timp de 16 ani, informeaza RT. com. Este vorba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )